-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
InterWave
üzenetére
Android-Win10 keverék gui (start menü az android app listájára hajaz), android appokat is képes lesz majd futtatni idővel(erről írnak a neten), egyébként egy átskinezett win10-nek tűnik első benyomások alapján.
Nekem sima telepítésnél kiírta hogy az én gépemre (X4 860K, Asus A88X, 8GB, RX550) nem megy fel.
Trükkösen kellett felraknom.
Találtam ezt a youtube videót az ebben látott lépéseket követve simán felkúszott virtualbox alá(bekapcsoltam az efi-t a virtuális gép alatt mert a videóban efi-s telepítésről ír, és 3GB ramot adtam neki). A Dev.build.21996.1.Consumer.Edition.x64 -et sikerült a videóban részletezett trükkel felraknom, a későbbi és a végleges verzióknál lehet hogy nem fog működni. Akinek a hivatalos követelmények alatt van a gépe vagy csak azt mondja a telepítő hogy erre a gépre nem megyek fel, akkor nyugodtan próbálja ki a videóban bemutatott módszert(veszíteni nem veszít vele, legfeljebb nem bootol be :)), nekem virtuális gépre így viszonylag gyorsan felkúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest