-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nem úgy kell elképzelni, hogy az asztalon programok vannak.
Egy példát írtam. Pont pár napja voltam úgy, hogy egy kicsi log fájlt kellett tömörítve, jelszóval védve feltöltenem valakinek, amit Drive-ból töltöttem le ideiglenes időre és igen, azt az asztalra tettem addig....
TC nekem is alapból fent van minden win. rendszeren, de nem használom ki minden tudását...többnyire másolás-törlés, szinkron, összehasonlítás, fájl ellenőrzés, ftp....
A Windows kellemetlenségeire többnyire mindig vannak külső megoldások, de itt az volt a lényeg, hogy alapból mennyire kényelmetlenül csinálták meg a jobb klikkes menüt (is), miközben simán megjeleníthetné egyben az egészet. A testreszabhatóságnak meg alapnak kéne lenni ott is, ki és mit akar megjeleníteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Látásjavító szemműtét
- Milyen asztali médialejátszót?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy példát írtam. Pont pár napja voltam úgy, hogy egy kicsi log fájlt kellett tömörítve, jelszóval védve feltöltenem valakinek, amit Drive-ból töltöttem le ideiglenes időre és igen, azt az asztalra tettem addig....