Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Feltettem a win 11 -et win 10 ről frissítve és mivel a regedit nem működött ráengedtem így mondom ha baj lesz újra rakom a 10-est.
Eleinte nyávogott a a processor miatt és az én felelőségem ha elromlik a gépem stb stb.. de felment szépen és le is aktiválta magát.
Kérdésem az ha egy tiszta telepítést csinálnék akkor is nyávogna vagy így már jó lesz?
Ha letöltöttem az isot és egy hordozót szeretnék csinálni a sources mappába berakom az ei cfg-ét akkor kilistázza a fajtákat home pro stb ez is mint a 10-es?
A másik vettem egy pedrivot neki és és kézzel parancssorból csináltam egy telepítőt parancssorból rendszergazdaként.
Így:
1 diskpart
2 list disk
3 select disk " itt nyiván azt választjuk ahol a pendrivunk van" Pl: select disk 1
4 clean
5 create partition primary
6 select partition 1
7 active
8 format quick fs=fat32
9 assign
10 exitDe hibát ír a másoláskor gondolom az UEFI- s Fat 32 re formázott 16 g pendrive miatt , az iso win 11 4,99 gb
nem engedi felmásolni.Ti ezt hogy csináljátok most? Ha meg ntfs-re fomázom akkor az Uefit nem tudom telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gran Turismo
- Napelem
- Tagadja az NVIDIA, hogy PC-gyártót vásárolna
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest