Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Laikusként kérdezem, hogy a Windows által tárolt belépési adatokat hol lehet elérni, illetve törölni?
Röviden a problémám, hogy beléptem a Onedrive alkalmazásba a Microsoft fiókommal, aztán miután végeztem, kijelentkeztem. Viszont a Onedrive bejelentkezésnél elmentette az email címet, ráadásul a jelszavat is. Sehol nem tudtam törölni, így próbaképpen a webes felületen megváltoztattam a jelszót, de a PC-n így is sikerült a jelszó megadása nélkül visszajelentkezni a Onedrive-ba.. (Tehát ha el is mentette a régi jelszót, az újat se kérte..) Mit lehetne tenni, hogy teljesen elfelejtse az adott PC a Microsoft adataimat? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest