Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
De mi alapján döntik ezt el? Ez még ma is egy jó, teljesen használható processzor, tökéletesen alkalmas böngészésre. Mi a baj vele? Most dobjam ki, és szennyezzem vele a környezetet, mert nem hajlandó megpusztulni? Milyen felelős magatartás ez a MS részéről? Fenntarthatóság?
És egyáltalán nem vagyok ezzel egyedül, rengeteg ember remekül el van ilyen gépekkel. Nem ingyen szereztem, hanem ötvenezer forintot adtam érte! Tudom, használjak Linuxot. Csakhogy nem ezt ígérték, hanem azt, hogy a W10 lesz az utolsó rendszer, amire szükségünk lesz. Vagy akkor csináljanak egy W11 Lightot a nem kompatibilis gépeknek! Egyszerűen dobálják ki a W11-ből az össze felesleges szemetet, amit úgysem használnék, és már kész is lenne! Bár fogalmam sincs, hogy mi a fene lehet a W11-ben, amitől már nem kompatibilis azokkal a processzorokkal, amikkel a W10 vígan elmuzsikál. Pláne, hogy W11 még érezhetően lassabb is a W10-nél az ikonok megjelenítésében. Valahogy nem látom az előrelépést semmiben, amiért érdemes lenne váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És egyáltalán nem vagyok ezzel egyedül, rengeteg ember remekül el van ilyen gépekkel. Nem ingyen szereztem, hanem ötvenezer forintot adtam érte! Tudom, használjak Linuxot. Csakhogy nem ezt ígérték, hanem azt, hogy a W10 lesz az utolsó rendszer, amire szükségünk lesz. Vagy akkor csináljanak egy W11 Lightot a nem kompatibilis gépeknek! Egyszerűen dobálják ki a W11-ből az össze felesleges szemetet, amit úgysem használnék, és már kész is lenne! Bár fogalmam sincs, hogy mi a fene lehet a W11-ben, amitől már nem kompatibilis azokkal a processzorokkal, amikkel a W10 vígan elmuzsikál. Pláne, hogy W11 még érezhetően lassabb is a W10-nél az ikonok megjelenítésében. Valahogy nem látom az előrelépést semmiben, amiért érdemes lenne váltani.