- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Teljesen egyetertek. En is ossze vissza basztattam anno a gepet, mindent is csinaltam, sajat windows build meg joisten tudja. Most meg van ket gepem, a ceges (DBA vagyok, szoval van "nemi" kozom az IT-hoz) meg az otthoni es mindketton az a nagy hack, hogy vettem/kaptam egy rendes gepet. 10th gen, sok ram, rendes ssd (ceges ugyanez, t14gen2) es telibe leszarom mi fut vagy mi nem, bekapcsolom azt megy. Aki akar nyugodtan szorakozhat, hogy hogy lehet i3-4100-on annyira szetrakni a wint, hogy ertelmesen fusson, vagy el lehet menni up to date hw-t venni az up to date OS ala es meg van oldva a problema. Ezek ilyen ezer eves berogzodesek meg xp-vista korszakbol, nehez komolyan vennem hogy 2021ben valakik meg mindig ilyen varosi legendakban hisznek, hogy a windows nem jo out of box. Teljesen hibatlan out of box, ami rossz benne az rossz marad tweak utan is. A 10 is gyak atomstabil volt, a 11-nek mar az insidere is nagyon stabil es 1-1 olyan probelma van csak vele, amit egeszen biztosan javitanak (pl nekem jobbsarokba az ertesites neha kilog a kepbol , stb).
.
Szumma, ha azt erzed, hogy szar a win akkor a geped szar nem a rendszer. Vegyel rendes hw-t es legyel boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen routert?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest