Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
6 app frissult koztuk az email es naptar, most mar van dark theme.
-
Boonen007
őstag
Régebben mindig a Windows Phone nevű W8.1 PC-s alkalmazással raktam a telóra a csengőhangot mert ugye ott volt ilyen opció, na már most ilyet nem találok az Útitársban. Szimplán csak 2 csengőhangot rámásoltam a ringtones mappába a telóra, de nem látja őket, mit kellene tennem?
-
Boonen007
őstag
válasz
Milestone2 #4596 üzenetére
Hol... Ez a cikk 6 órája készült kb. De Gabe is kiírta.
De mondjuk maga az Insider program is csak Lumia készülékeket támogat+HTC One M8-at, tehát miről beszélünk?
-
Boonen007
őstag
válasz
Zsoleszhun #4492 üzenetére
10.0.10536.1003
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
válasz
gyurkikrisz #4476 üzenetére
Eddig nekem ez a legjobb.
-
Boonen007
őstag
Jelentem valóban gyorsabb a rendszer és a zárképernyős bug is eltűnt, csendes órák is.
-
Boonen007
őstag
válasz
Pumika1975 #4456 üzenetére
Nekem most tölti.
-
Boonen007
őstag
Igen így értettem, de szerintem 1 hónappal az elvileg kiadás előtt nagy baj, ha csak ők tesztelhetik mármint, ha nincs egy olyan build még mindig amit úgy ítélnének meg, hogy oké adjuk ki teszteljék. De persze ez az én véleményem, az egész arra irányul, hogy nagyon le vannak maradva, de ne legyen igazam.
-
Boonen007
őstag
válasz
aprokaroka87 #4406 üzenetére
Nyilván ha még Insider-ben Fast ring-re sem merték kiadni a buildet van rá némi esély, hogy legyen nagy hiba.
(#4409) emvy:
Nem, inkább amiatt, hogy egy hónap alatt sem sikerült egy olyan buildet összehozniuk ami tesztre alkalmas lehetne, meg ez a tegnapi nagy beharangozás így elég pofára esés lett. Egyébként pedig ha akkora hiba van még mindig benne ami miatt még tesztelni sem lehet kiadni elég nagy baj. -
Boonen007
őstag
Lenne egy build ahogy írta Gabe, de ez a hiba van: "Under memory pressure, app purchases or IAP will cause the Store to crash. It's about 28.8% of the time in our telemetry." Ez mit jelent? Én nem értek ehhez.
-
Boonen007
őstag
válasz
tatararpad #4306 üzenetére
No meg Vista ota mondjak h milyen gyors uj fajlrendszer lesz, ugyan ott tartunk...
-
Boonen007
őstag
De, könyörgöm, ha nem minden ciklusban totál új rendszert akarnának fejleszteni világmegváltó újdonságokkal (aminek a 90%-a a valóságban persze nem úgy valósul meg mint ők gondolják...) hanem pl.: csak tovább fejlesztenék folyamatosan a rendszert akkor lehet, hogy sokkal egyszerűbb lenne az életük... Főleg ez a verziónkénti tökönszúrom magam design váltás...
-
Boonen007
őstag
válasz
Partyface007 #4092 üzenetére
Nem, Gabe írta, hogy egyet kellene...
-
Boonen007
őstag
Ma sem várható új build? Péntek van, már 1-2 hete csak 1 bugot kéne fixálniuk állításuk szerint...
-
Boonen007
őstag
válasz
Plazmacucci #4073 üzenetére
Jaja, ez nálam is így lesz!
-
Boonen007
őstag
Úgy, hogy ami vállalhatóbb build azt eddig kiadták most meg mint írta a kolléga úr, mindben van valami nagyobb bug, persze türelmetlen is vagyok ez is igaz, mert nekem a 920-on pont katasztrófa lett az új build ezért szeretnék valami újat ami remélhetőleg jobbá teszi és nem rosszabbá...
-
Boonen007
őstag
válasz
gyurkikrisz #3976 üzenetére
Lehet, hogy "2k bugot javítottak", de a userek felének picivel jobb lett a másik felének meg sokkal rosszabb... Én nem tudom ezek az ilyen simán csak 2k bug javításos leírás mennyire valós, a feature rész engem már hidegen hagy, nekem megfelel. A zárképernyő bug, lassúság, és kezdőképernyő félig újratöltése ami baromira gáz...
-
Boonen007
őstag
Azért elég gáz, hogy az asztali Win10 kijövetele után is kb. csak lassult a fejlesztés nem pedig felgyorsult... Pedig valljuk be lehetne mit javítani még az utolsó buildben...
-
Boonen007
őstag
Nektek sem enged letölteni semmi Lumia selfie lumia camera, here cuccokat? Nekem azt írja az áruház, hogy nem elérhető már.
-
Boonen007
őstag
Valoban nalam hatalmas visszalepes ez az 512-es az elozo buildhez kepesr. Zarkepernyo kuka es a rendazer is lassabb... Lehet egy HR-el jutalmazom.
-
Boonen007
őstag
Mi ez az MSA hiba amit írnak?
-
Boonen007
őstag
10512 elérhető fast ringen.
-
Boonen007
őstag
Gabriel Aul: "We have a build that is looking good (in the 105xx range) to share very soon, but it won't be today."
-
Boonen007
őstag
Nektek értesít a telefon SMS-ről?
Mármint ha érkezik.
-
Boonen007
őstag
Sracok most ugye derultek ki dolgok a frissithetosegrol... 920 frissitheto lesz Win10-re?
-
Boonen007
őstag
válasz
E.Kaufmann #2975 üzenetére
Sosincs róla infó előre, egyszer csak szól Gabe, hogy kint van fast ringen... Szerintem nem adnak addig már ki, de sosem tudni azt is csinálgatják, ha úgy ítélik meg kitolják. Pont a legutóbbinál is azt beszéltük, hogy áá már nem raknak ki semmit erre kirakták.
-
Boonen007
őstag
Így pár nap elteltével elégedett vagyok a rendszerrel fürge lett. Az áruház mondjuk még mindig alpha nemhogy béta sőt már az sem...
A kapcsolatok ikon az szintén fejlövés.
-
Boonen007
őstag
Igen a store app valóban elég moslék, a többi nekem nem lassabb... Légyszíves engedd meg, hogy ezt eldöntsem a saját telefonomról. A lock screen az előzőnél lassú volt, most az is gyors kb. 1 tized másodpercre eltűnik az óra és meg is jelenik. Egy e-mail fiókom van így ez nem érint azt meg jelzi.
Milyen telefonod van? -
Boonen007
őstag
Nekem ez már bőven használható, sokkal fürgébb az elődjénél 920-on.
-
Boonen007
őstag
Most értem haza melóból fogaskerekezünk, ha felpakoltam jelentkezek!
-
Boonen007
őstag
Szerk.: Kérdezzetek engem szólok órákkal előtte, ha jön!
Már töltöm is.
-
Boonen007
őstag
Péntek van No
milkbuild today?Jó lenne már egy új build főleg a sok újdonságot/javítást optimalizációt néze... Van most valami build abban a ring-ben ahonnan kikerül fastra?
(#2679) woland_y2k:
Miért? Addig csak az asztalira koncentrálnak? Vagy miben függ össze a kettő? Gondolnám egy ekkora cégnél külön csapatok dolgoznak a részeken. -
Boonen007
őstag
Frissült a legtöbb MS app nekem az imént amivel jelentősen fürgébbek is lettek, főleg a fényképek app.
-
Boonen007
őstag
válasz
gyurkikrisz #2635 üzenetére
Nem vészes, fatális hibát nem találtam még. Egy dolog ami kicsit zavar, hogy érezhetően lassúbb azért még a 8.1-nél, de nem annyira, hogy visszarakjam
Egy picivel többet gondolkodik. Volt eddig azóta, hogy kiadták 2 restart mármint amit a teló csinált magától. De semmi más.
-
Boonen007
őstag
válasz
gyurkikrisz #2633 üzenetére
Nyilván nem, gondolom ennyi idő alatt ítélték Slow Ring-re küldhetően stabilnak. Bár én kiadás óta ezt használom elsődleges telefonon L920-on. Nem mondom, hogy hibátlan, de használható.
-
Boonen007
őstag
Kijött Slow Ring-re is a 10149-es build.
-
Boonen007
őstag
Nekem már végig ment a csík, de még mindig forognak a fogaskerekek.
-
Boonen007
őstag
Valaki fel is rakta már? Akadozik lassú ugyan úgy mint az előző?
-
Boonen007
őstag
Hogy őszinte legyek ez ugyan olyan sz@r mint a gépekre szánt Win10-es oprendszer.... Félkész lassú, hibás.. Mindenen gondolkozik 2-3 másodpercet random nem indulnak el a programok, random eltűnnek a kirakott ikonok stb... :/
Megy vissza a 8.1. (Csak a legelső buildet próbáltam de az sem volt jó, sokat nem változott.)
-
Boonen007
őstag
Nos azért a lassúsága és esetlensége miatt visszaállok 8.1-re. GDR2 még lehúzható Insiderrel?
-
Boonen007
őstag
Nekem az akku idő elég jó volt este kb. 3-3,5 órán keresztül csevegtem Skype-on mellette a Facebook Messengerben plussz böngésztem a beállításokat ilyesmiket is... Ez az én 920-amhoz elég jó kis időnek számít. Igaz 15%-on raktam le a telót. Éjféltől 8-ig merült 3%-ot kb. Nem találtam katasztrófa hibát igaz a Music és Számológép app nekem sem megy. Most pedig reggel valami Insider fast configuration frissítést talált azt rakja most fel.
-
Boonen007
őstag
Azért meg kell hagyni kicsit lassú van még mit optimalizálni... Egyszer sem indult újra eddig vagy lépett ki appból....
-
Boonen007
őstag
Office-t hogy tudom rárakni?
Szerk: Megvan store beta-ból egyenként, ezt a hubot is ki kellett szedni? :/
-
Boonen007
őstag
Fent van és full magyar de valóban full magyar a beállítások, nem angolnak kéne lennie? Nem tűnik olyan vészesnek a rendszer, nekem semmi várakozás nem kellett a kezdőképernyőn.
-
Boonen007
őstag
Kifutottam az időből bocsi.
Van adatok áttelepítése képernyőm, lehet nekem sem a legújabb ment fel... De remélem azért mégis. -
Boonen007
őstag
Nekem meg már 5 perce fullos fehér csíkkal fogaskerekezik.
Ahogy ezt leírtam újraindult!
-
Boonen007
őstag
Nekem már fogaskerekezik már van 2mm fehér csíkom is!
-
Boonen007
őstag
Már töltöm is le!
-
Boonen007
őstag
válasz
temagad.aho #2136 üzenetére
Na ezt most felrakom! 8.1-ről csak annyi a dolgom, hogy felrakom ugye?
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #2132 üzenetére
Addig még ezerszer kész lehet a beállítás... Nem is értem miért rugózol ezen meg milyen kérdés ez kb. 4 hónap van addig, valószínű lesz még néhány build...
-
Boonen007
őstag
Ez amit írsz oké, de itt a gond az, hogy egyik sem megy.
Baromi lassan jönnek az új buildek cserébe használhatatlan és instabil is.
Most írta Gabe:
"Hey #WindowsInsiders, we have a conundrum and need your input. Build 10136 for Phone looks really great, except for one problem."Legutóbb is ezt írta kb. és végül ki sem adták.
-
Boonen007
őstag
Vannak még téglásodási gondok az új build óta W10 utáni visszatérésnél 8.1-re?
-
Boonen007
őstag
válasz
Plazmacucci #1916 üzenetére
Pontosan ezért félek tesztelni ami a valóságban azt jelenti, hogy nem is tesztelek.
Nem tervezem a 920 cseréjét amíg nem látok olyat amiért számomra megérné.
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #1897 üzenetére
Hét eleje óta erre nem jöttek rá.
Pedig nagy a kísértés, hogy feltegyem...
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #1873 üzenetére
Te ezt már felraktad 920-ra és lassú? :/
-
Boonen007
őstag
Valaki felpakolta már az újat?
-
Boonen007
őstag
válasz
Plazmacucci #1681 üzenetére
Napközben biztos megnézem a fórumot 20-30x mobilnézetben, de egyszer sem tapasztaltam még ilyet 920-on 8.1/GDR1/GDR2 alatt.
-
Boonen007
őstag
válasz
pushalias #1522 üzenetére
Köszi az infókat!
Mondanám, hogy felrakom kipróbálni, de mivel a vissza lépés nem 100%-os így nincs kedvem téglásítani.(#1524) Blyan:
Mivel 920-an van fogalmam sincs milyen volt a legelső build, de hiszek neked!Ennyi hibával kíváncsi vagyok, hogy lesz ebből időre valami stabil működő dolog.
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
Na valaki felrakta? Konyvjelzot lehet fokepernyore tuzni? Photos app meg mindig szornyen lassu?
Azt olvastam, de gondoltam hatha..
-
Boonen007
őstag
Hűha úgy látom minél később térnek vissza az emberek illetve térnének vissza 8.1-re annál több készülék hal meg, ez azért elég cinkes az MS-től oké, hogy nem működik sok funkció vannak bugok, de azért, hogy nem egy nem két embernek levélnehezék lesz a telójából az durva. Persze saját felelősségre stb. stb. de azért na ez mégis durva.
Még jó, hogy egy nap használat után sikeresen vissza tudtam rakni a 8.1-re.Mákosak érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest