- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Tedd be az új vinyót masternek a másikat felejtsd ki a gépből. Telepítsd fel rá a Windowst (vagy amit használsz) SP2-es javasolt, de min SP1. Ha kész akkor tedd be a régi vinyót slave-nek és másold le róla az adataidat. Jumperelésre figyelj! (gondolom P-ATA vinyók)
Megadhattál volna több adatot is a gépedről, vinyókról mert nem biztos hogy ilyen egyszerű a dolog. -
vadH
csendes tag
Szisztok!
Lenne egy nagy problémám, ami csak nekem nagy szerintem, mivel hardware téren, hogy úgy fogalmazzak, vannak hiányosságaim
Szóval az eddigi 80G-s vinyóm megkettyent kissé, ezért vettem egy másikat. Nade, és itt jön számomra a bonyodalom. Hogy tudom egyszerre a 2 vinyót használni, mert eszközölnöm kellene egy kis adatvisszamentést az újra.
Melyik legyen a master és melyik a slave, mert jelenleg drága win barátom nem akarja felismerni egy istenért sem, hogy van benn egy msáik vinyó is
Pls hardware istenek segítsetek
vadH
Aktív témák
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Subaru topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest