- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Tedd be az új vinyót masternek a másikat felejtsd ki a gépből. Telepítsd fel rá a Windowst (vagy amit használsz) SP2-es javasolt, de min SP1. Ha kész akkor tedd be a régi vinyót slave-nek és másold le róla az adataidat. Jumperelésre figyelj! (gondolom P-ATA vinyók)
Megadhattál volna több adatot is a gépedről, vinyókról mert nem biztos hogy ilyen egyszerű a dolog. -
vadH
csendes tag
Szisztok!
Lenne egy nagy problémám, ami csak nekem nagy szerintem, mivel hardware téren, hogy úgy fogalmazzak, vannak hiányosságaim
Szóval az eddigi 80G-s vinyóm megkettyent kissé, ezért vettem egy másikat. Nade, és itt jön számomra a bonyodalom. Hogy tudom egyszerre a 2 vinyót használni, mert eszközölnöm kellene egy kis adatvisszamentést az újra.
Melyik legyen a master és melyik a slave, mert jelenleg drága win barátom nem akarja felismerni egy istenért sem, hogy van benn egy msáik vinyó is
Pls hardware istenek segítsetek
vadH
Aktív témák
- A Steam-siker után konzolokra tart a Mewgenics
- Tőzsde és gazdaság
- Overwatch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- A processzorpiac legzsírosabb szegmensei húzzák az AMD-t
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest