Aktív témák
-
bbuki
csendes tag
MS Virtual PC?????
Talán VMWare 4.0.5, nem?
Szóval volt két termék ami ugyanazt tudta, az egyiket megvette az MS...
A másik pedig először linuxra jött ki (én már 1999-ben is láttam egy 0.x-es verziót...), és most pl a SUSE árlistáján is rajta van.
Szóval ha nem GPL terméket használunk, azért még nem kell rögtön MS terméket használni! :P
[Szerkesztve] -
bbuki
csendes tag
Az ABIT-tal nincs gond, mindent felismer a YaST. A Videokártyával sem. A 3D gyorsításhoz kell csak majd driver, de most láttam valahol, hogy jöttek ki új linuxos Nvidia driverek. Az AMD-hez nem értek, megrögzött Intel fan vagyok.
-
bbuki
csendes tag
A swapra RAMx2-t (256MB RAM esetén 512MB-t) szokott felajánlani, az el is lehet fogadni.
A SUSE automatikusan felmountolja az windows particiódat
a /windows/c -könyvtárba.
A SUSE ReiserFS-t használ defaultból.
A Total Commanderhez le lehet tölteni egy plugint (www.ghisler.com és ext2 plugin, de kíválóan működik ext3-mal és reisrefs-sel is), amivel TC-ből rálátsz a SUSE partícióra, de csak readonly, de azért sokszor jól jön. -
bbuki
csendes tag
Igen mehet.
A telepítéskor a SUSE megtalálja az XP-t és a szabad helyet és megkérdezi, hogy oda települjön-e, mármint a szabad helyre. Automatikusan 2 partíciót csinál (system, swap), majd telepíti a GRUB-ot (GRAND UNified Bootloader) Ennek a konfigját is lehet állítani a telepítés során (default, hogy a linuxot indítja és van 10 másodperced, hogy az XP-t válaszd, de egy pillanat alatt átállítható, hogy a windows bootoljon automatikusan.)
Szóval sima ügy, én már 3-4 gépen megcsináltam...
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest