- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
7
addikt
Téma lezárva, föccer linkjén lehet folytatni.
-
proof88
addikt
válasz
ozakimester #19 üzenetére
avast vírusirtót szedd le, az otthoni ingyenes verziót, és abban találsz olyat hogy boot-time scan, ami a gép indításakor nézi át a gépet, olyat ütemezzél be neki. Szerintem az meg fogja találni a vírust.
Továbbá, spybot search&destroy, superantispyware, malwarebytes' anti malware, microsoft security essentials, ilyenek is jöhetnek. De ne egyszerre működjenek. -
föccer
nagyúr
válasz
ozakimester #19 üzenetére
Legjobb, ha ide rakod fel a kérdést
Egyébként meg indíts csökkentett módban, majd nod 32, ad-aware mélyvizsgálat.
üdv, föccer
-
ozakimester
csendes tag
sziasztok
ha nem ide tartozik,akkor előre is sajnálom,új vagyok és nem tudom hova írhatnám,ahol választ is kapnék...
szóval az lenne a problémám,hogy tegnap este azt vettem észre,hogy egyre hangosabb a gépem,egyszer csak elkezdett dolgozni teljes erőből és belassult totál a gépem,a feladatkezelőmet meg nem tudom megnyitni mert ezt kapom:a feladatkezelőt letiltotta a rendszergazda..újraindítottam,most azóta jó és ezt is megtudtam oldani,de ezt pontosan milyen vírus vagy mi okozhatja és mi tudja kiírtani 100!-is,a választ előre is köszönöm..
-
Hozz létre egy új REG_SZ bejegyzést a registry-be, ide:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Ezt add névnek:
TaskManager
Ezt add értéknek:
start /min c:\windows\system32\taskmgr.exe
Vagy egy, a taskmanager-re mutató shortcutot tegyél a startup (automatikus indítás) könyvtárba, és tulajdonságaiban a run (futtatás) opcióknál jelöld be, hogy start minimized. -
blaci947
csendes tag
Hello!
Az a kérdésem: hogy kell a Feladatkezelőt beállítani úgy, hogy minden bekapcsolásnál elinduljon, de csak a tálcán.
Próbáltam: berakom Indítópultba, ekkor elindul szépen mindig, de a teljes ablak. Beállítások/Indításkor kis méret menüpont hiába van kipipálva.
Egyéb programokra a Rendszerkonfigurációs segédprogram / Automatikus indítás néha ír ilyeneket: ''C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe'' /background, de hiába írok ilyet a taskmgr.exe-hez, nincs hatása...
Pls hlp! Thx! -
Gh0sT
addikt
mdm.exe is associated with Microsoft Windows process debugging system. It allows the user to debug Internet Explorer errors by using a script interface tool. This is a non-essential process. Disabling or enabling this is down to user preference Note: is also a process which is registered as the Win32.Lydra.a information stealing Trojan. This Trojan allows attackers to access your computer, personal data and information. It is a registered security risk and should be removed immediately. Please see additional details regarding this process
-
deadguy
aktív tag
Hali! Remélem jó helyre írom, tulajdonképpen csak egy futó progi ''miértjére'' keresem a választ amit a feladatkezelőben találtam: mdm.exe - Machine Debug Manager. Ez fontos cucc, vagy annyira nem és ha nem akkor le lehet(?) tiltani? Thx.
-
peti_sz
tag
szeva!
nekem a feladatkezelőm nem akar megjelenni!!!!
sehogy..alt+crtl+del-re sem
felvillan és eltűnik...mi lehet??
lehet már vagy 50szer elindítottam... -
X-COM
nagyúr
csak sejtésem van, hogy azért, mert így ugyanannyi helyen több infot jelenít meg, pl. több process fér ki
vagy, ha a cpu-kat akarod monitorozni, akkor sokkal kisebbre is összehúzhatod -
shteer
titán
válasz
TrollBalint #5 üzenetére
detto...
-
TrollBalint
addikt
kiprobáltam, tényleg lehet igy állitani, de ennek mi érteleme van?
[Szerkesztve] -
shteer
titán
Valahogy eltűnt a feladatkezelőm menüsora. Csak 1 csúnya ablak jelenik meg a futó programokkal.
Nem tudom váltani a menüt.
Hogyan lehet elővarázsolni a régit?
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mercedes topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest