- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
-
ronaldo
őstag
up?
-
ronaldo
őstag
mizu főnök? még érdekelget?
-
lzsolt
tag
-
lzsolt
tag
ok, várom,
A PDA Wifi-jét pont most próbáltam ki , szuperül működött -
lzsolt
tag
Pesten lakom, pár nap garit tudok vállalni, errol kicsit dumálnunk kell, mert pl az oprendszer csere körüli dolgok ne számítsanak bele, azt lehet hogy nálem kipróbálunk mindent amit lehet
-
ReJim
őstag
hát ez már valamennyivel nyerőbb ajánlat... meggondolom...
de lenne két kérdésem: hova valósi vagy? ha érdekelne tudnál ráé vállalni pár nap próba garit? ha a csatit leszámítva lenne valami problémája...
ronaldo: billi fijú ablakait cserélni fogom, pingvinekre, szóval mint írtam az oprendszer nem érdekel...
[Szerkesztve] -
lzsolt
tag
Szia!
Mit szólsz egy kb két éves Dell X3i-hez, és egy csomó kiegészítőhöz:
- 1440-mAh aksi, (ez a nagyobb) a gyári 950mAh -es mellé
- utazó usb kábel
- bőrtokk
- eredeti dell screen protector
- bölcső (egyszer se használtam)
- igény esetén 512-es SD
A gépen angol Win van.
Az ára legyen 45k SD nélkül, mert az audió jack pár hónapja megmozdult a nyákon, ki lett javítattatva szakemberrel (kiszedve, újra beforrasztva és beleragasztva), de valami miatt fordítva működik benne a kapcsoló, vagyis ha nincs bedugva a füles akkor jönne onnan a hang, ha bent van akkor szól a beépített. Most úgy használom hogy csak félig dugom be a füles és akkor szól,vagy a füles dugójának a végét le kellene vágni
.
Ha érdekel hívj fel a 06-20-412-6993-az számon
Zsolt -
ronaldo
őstag
asszem 950mah-s. még az eredeti akksi. én a harmadik tulaj vagyok, szóval nem tudom pontosan mikori, de ha jól emlékszem februárban lesz két éves. az akksija wifi netezéssel úgy erős két órát bír. viszont egy kis nyavajája van. ami elég vicces. ugyanis ami új(nem eredeti) windows van rajt, úgy ''meríti'' (vagyis jelzi ki) az akksi merülését hogy 25%-ig nagyon könnyen lecsúszik, és utána a 25% merül le nagyon lassan. a bekapcsolt wifi meg 25%-nál kezd el sírni, hogy alacsony akkufeszültség. és ha kikapcsolod 25% alatt akkor utána az akksira hivatkozva nem engedi bekapcsolni. erre valószínű megoldás az új rendszer, de én ezzel már nem bohóckodtam. szóval ez sem a pda hibája. Bill Gates
-
ReJim
őstag
____ __ _ ____
/ /\ \ / _| ___| | / /\ \
/ / \ \ | |_ / _ \ | / / \ \
/ / \ \ | _| __/ | / / \ \
/_/ \_\ |_| \___|_| /_/ \_\
-
BangBang
csendes tag
Új,dobozban.Gari nincs már rá.Fólia rajta van és van hozzá plusz fólia.
Mitac Mio 558.Mindene megvan+bőrtok+dokkoló+füles átalakító+mini usb+ha kell akkor 128mb sd+512mb cf kártya
http://www.megaram.hu/PDA.htm -
ronaldo
őstag
Hali! Van nékem egy Dell Axim X3i pda-m. [link] Itt a leírása. WiFi tökéletes. Mondj egy árat
-
ReJim
őstag
válasz
schenker88 #8 üzenetére
_ _ __
| |_ | |__ __ __ \ \
| __| | '_ \ \ \/ / (_) |
| |_ | | | | > < _| |
\__| |_| |_| /_/\_\ (_) |
/_/
milyen árban árulod őket, van valami lista?
nekem ezen szériák felelnének meg: A730(W); A620/A620BT; A716/A712
de ezek közül is, csak amelyik wifis...
(bár szerintem drága lesz... nézegettem nagyker árakat..) -
ReJim
őstag
/\ _ /\
|/\| _ _ _ __ | | |/\|
| | | | '_ \| |
| |_| | |_) |_|
\__,_| .__/(_)
|_| -
ReJim
őstag
-
törölt tag
Helló!
Nekem ez lenne az ajánlatom:
1,5-2 éves Compaq Ipaq 3970 Pda (400Mhz) Win mobile 2003 oprendszerrel (iGO kompatibis) minden tartozékával + 128Mb SD kártyával, autós tartóval , 12 csatornás Falcom Bluetooth Gps-szel (külső antennával fémgőzőlt üvegű autóban is tökéletes a vétel), 3.7 Destinatorral Lehetőleg 1ben eladó. Irányár 70k -
ReJim
őstag
valami régebbi típusú ipaqra gondoltam, mondjuk az 5450-esre. de nem fontos, hogy ez legyen.
a főbb szempont az a wifi. de legalább a bluetooth.
és olcsó legyen... (nem vadiúj, legújabb típus...)
oprendszer mindegy, ígyis, úgyis cserélem... (windows-t nem szeretem)
ajánlatokat várok, árrakkal...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged