- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
-
ronaldo
őstag
up?
-
ronaldo
őstag
mizu főnök? még érdekelget?
-
ronaldo
őstag
asszem 950mah-s. még az eredeti akksi. én a harmadik tulaj vagyok, szóval nem tudom pontosan mikori, de ha jól emlékszem februárban lesz két éves. az akksija wifi netezéssel úgy erős két órát bír. viszont egy kis nyavajája van. ami elég vicces. ugyanis ami új(nem eredeti) windows van rajt, úgy ''meríti'' (vagyis jelzi ki) az akksi merülését hogy 25%-ig nagyon könnyen lecsúszik, és utána a 25% merül le nagyon lassan. a bekapcsolt wifi meg 25%-nál kezd el sírni, hogy alacsony akkufeszültség. és ha kikapcsolod 25% alatt akkor utána az akksira hivatkozva nem engedi bekapcsolni. erre valószínű megoldás az új rendszer, de én ezzel már nem bohóckodtam. szóval ez sem a pda hibája. Bill Gates
-
ronaldo
őstag
Hali! Van nékem egy Dell Axim X3i pda-m. [link] Itt a leírása. WiFi tökéletes. Mondj egy árat
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest