- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Challanger #5134 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
d@minator #5122 üzenetére
Bár szeretném, de nem én veszem, hanem éccsapám, sajna az én pénztárcám idén nincs ennyire eleresztve. Persze a lényegen ez nem változtat.
"A neten sokszor olyan apró betűk vannak, hogy hosszú távon csak erőltettem a szemem."
Akkor neked is javaslom a Firefoxot: ctrl&+ vagy ctrl&egér-gergő hátra és máris nőnek a betűk. -
canniball
nagyúr
"A plugin csak leegyszerüsíti a dolgot (lényegében ugyanazt csinálja)..."
Ahogy láttam nem nagy sikerrel csinálja...
"1680 egy kicsit még kevés ahhoz, hogy 2 oldal elférjen egymás mellett, de 1920-ban már egész jó lehet."
Igen, azt elfelejtettem, hogy azért megfelelő nagyságú monitor is kell hozzá."Widescreen szerintem böngészéskor most inkább hátrány, meg wordben se túl jó."
Megerősítetted korábbi elhatározásomat.Szerk. Mijafene, két bekezdésnél már nem működik az offolás?
-
canniball
nagyúr
1. Miért kell ehhez plugin? A fentebb megadott linken ott a megoldás.
2. A honlapszerkesztéshez sajna én sem értek, de ha a Firefox topikban elmondod a problémádat Brutforsz kolléga szerintem kapásból vágni fogja, hogy melyik értékeket hogyan kell módosítani a userContent.css-ben.katt777 kolléga hsz.-ről eszembe jutott, hogy ti szélesvásznúak
FF mellé hasznát vehetitek a Split Browser kiterjesztésnek is.
-
canniball
nagyúr
Ez elég randa így...
Csak a PH ilyen vagy minden oldal? Mert korábban(*) a PH az én sima 17"-os TFT-men is így ("balra zárva", "szép" fehér csíkkal a jobb oldalon) jelent meg, viszont a többi oldal nagy része normálisan (van középre igazítva vagy széthúzva).
(* Javasolnám neked is a Firefox használatát, abban egy kis buherával szépen szét lehet húzni a PH blokkjait, ezzel eltüntetve a jobb oldali nagy fehérséget és élvezve, hogy több post elfér, valamint kényelmesebb az olvasás. Nálam 1280x1024-ban így néz ki.) -
canniball
nagyúr
Csak 19"-osról lenne szó.
Hogy értsétek a dolgot: éccsapám meglátta az egyik újságban, hogy akciós (43k, bár máshol akció nélkül is ennyi...) az LG L192WS-SN és megvenné (a jelenlegi 15"-os CRT helyett) édesanyámnak karácsonyra. Éccsanyám viszont nem az a típus, akinél egyfolytában megy a gép, havonta pár alkalommal kapcsolja be otthon a gépet, akkor pedig többnyire Word-ben dolgozik, az e-maileket nézi meg, esetleg "böngészik" egy kicsit. Így valószínűnek tartom, hogy jobban járna egy "sima" 19"-ossal. Viszont:
-ha én veszem meg a "sima" monitort Pesten, akkor (jobb esetben) fizetés előtt le tudom ellenőrizni a pixelhibákat stb.
-ha ők veszik meg otthon (Somogy) és gond lenne könnyebb a gariztatás.
Ezért kérnék valami pro vagy kontrát, amiért érdemes vagy amiért nem érdemes a fenti modellt megvenni. -
-
canniball
nagyúr
Egy ravasz kérdés a widescreen TFT monitorral már rendelkező kollégákhoz: böngészés és Office alatt van-e valami előnye/hátránya a széles képernyőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged