Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
válasz
old_artist #14647 üzenetére
Köszi, ezek szerint a 11-es összességében jobb. Mivel ugyan annyiért tudok új 12-est venni mint használt 11-est, ezért a 12-es választottam már. Remélem nem bárom meg. Most egy Samsung 214T használok, remélem nem fog csalódást okozni.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy mi a különbség a Dell U2311H és U2312H között?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Tudtok valamilyan tippet adni, hogy hogyan tudnám színhelyesen beállítani a 225BW-et? Elkezdtem állítgatni a menüjéből, de egyre rosszabb képet kaptam. Mintha kicsit égnének a színei, valamint a Cpu-z nél az [L:dnipower.extra.hu/pic/img.jpg]Intel logo[/L] érdekesen néz ki, több verzióval kipróbáltam, több színbeállítás mellett is ezt produkálta. Az előző Acer monitoromnál nem volt ilyen probléma. Ráadásul a PS Elements is panaszkodott, h helytelenek a beállítások.
Előre is köszi.
-
dni
őstag
Nos, ma megszületett az eredmény: 225BW (részben ez volt occcsóba, másrészt pedig nem tudtam meg sokmindent az állvány elérhetőségvel kapcsolatban)
Eddig meg vok vele elégedve, élőben sajnos nem tudtam összehasonlítani a 223BW-vel, de remélem nem választottam rosszul
Jópofa ebben a méretben. h jóformán szét kell nézni a kijelzőn. A kijező magasság álltási is megfelelő.Köszi a segjtséget mégegyszer!
-
dni
őstag
Engem inkább a magasságállítás vonz , a pivotot sztem nem sokszor használnám (a mostani 17"-os monitoromat kb 5* forgattam el a két év alatt, viszont magasságra teljesen ki van húzva).
Az Ergotron kar nem elég erős a teszt szerint, a 20as monitor alatt is lesülyedt, ráadásul ennyit nem is adnék érte.
-
dni
őstag
válasz
d@minator #4770 üzenetére
Egy kicsit sikerült kizökkentetnetek a 22" felé (lehet, h érdemesebb a nagyobb képpont távolság ellenére is a nagyobb felületű monitort választani).
Az ergonómi fontos szempont számomra, ezért komolyan elgondolkodtatott a 225BW (ráadásul a PH teszt össz értélkeléséből is ő került ki győztesen).
Azt esetleg megtudjátok modani, h a 226BW-nek az állványa cserélhető e egy ilyenre?
Rendesen fel van adva a lecke. -
dni
őstag
Sziasztok!
A milyen 20" TFT topicban már feltettem a kérdésem, de ott sajnos nem kaptam választ. Remélem ti tudtok segíteni: [kérdésem]
Előre is köszi!
-
dni
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h mi a véleményetek az Acer X223W monitorról általános felhsználás mellett (nem találtam használható tesztet), illetve úgy általában az Acer monitorokról. Egy AL1722-őt nyúzok már egy jó ideje, amivel meg is vagyok elégve, de most megláttam egy újságban 55k ért ezt a TFT-t és elgondolkodtatott a csere esedékességéről (köv. év végére terveztem).
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged