- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Valaki tud egy jó számítástechnikai boltot, ahol be tudnék szerezni 60k körüli áron egy samsung 223bw-t? méghozzá hogy ha garanciális problémája van, akkor a futár szaladgáljon érte (pixelhiba esetén is)? Keresgélek az árgéppel de nem találtam még ilyen boltot, ha valaki tud akkor ne tartsa magában az információt
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Sajnos nincs lehetőségem elmenni ilyen helyekre, mert debreceni vagyok, media marktban nézegettem moncsikat(csakhát mint minden más ott, nagyon drágáért vannak)
A HDMI bemenet csakis azért lenne jó, mert úgy gondolom szebb minőséget nyújtana ha az X360-at közvetlenül HDMI-vel kötném rá, mintha DVI-re egy átalakítóval (amely kb 5-7000 ft körül van) Ha valaki bebizonyítja hogy simán DVI-re kötve is legalább ugyanolyan, vagy szebb képet tudok elérni (elsősorban a játéknál fontos, ami kizárólag a konzollal történik) egy "márkásabb" monitorral, mint HDMI-re kötve egy oucsó (ámbár paramétereit tekintve jóféle) displayjel, akkor igencsak megfontolnám egy átlagos, vagy jó paraméterekkel rendelkező Samsung megjelenító vásárlását
Felsoroltál pár helyet , ahol szerinted nem érdemes vásárolni.(nagyjából kimerítve az összes számomra elérhető, és ismert boltot/üzletet
), akkor lenne pár javaslatod, hol próbálkozzak?
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
pedig több helyen írják hogy a felbontása ennyi... Ha tényleg nincs ilyen felbontással 22", akkor csak a hdmi bemenet lenne még optimális számomra.
Hannsg HG216DP
Pixmania is, Hannsg is, (visszább írták hogy ezt a párosítást még külön külön is ajánlott elfelejteni) de mégis 60k ért egy hdmi-s ,5ms os 1000:1 kontrasztos cucc, paraméterei alapján nekem tökéletesen megfelelne. Ehhez mit szóltok?(lehetlőeg ne a samu fanok írjanak, hogy felejtsem el az olcsóbb cuccokat) -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #4080 üzenetére
Még mindíg nem sikerült kiválasztani a megfelelő monitort , help
szóval 22" os wide LCD-re lenne szükség, laptophoz(csak böngészés meg filmnézésre) és xbox 360 hoz játékra.
Nem értek a lovakhoz de olvasgattam ezt a fórumot, meg úgy általában az lcd-monitorokról, és a következő tulajdonságok lennének fontosak
-min. 5ms válaszidő
-1000:1 kontraszt arány(dinamikus kontraszt nem fontos)
-300cd/m^2 fényerőAmi kevésbé fontos, de szükség lenne rá:
-HDMI-bemenet (ha jóltudom ezen a bemeneten keresztül közvetlenül rá lehetne kötni az xbox-ra, mivel az ujabb 360akon már van HDMI- kimenet)
-1920x1200 as felbontás, hogy 1080p felbontással használhassam
Eddig egyetlen egy ilyen felbontással rendelkező monitort találtam, és nem is vagyok benne biztos hogy helyesen van feltüntetve ez az adat, valaki mondja meg az igazságot [Daewoo LCD22KAL]Árban maximum 70000Ft-ig mehetek , kérlek ajánljatok valamit
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami 22" wide monitort xbox 360 al való játékra, böngészésre és filmezésre?
Ami fontos hogy legalább 1000:1 es kontrasztja legyen, és min.5ms os. Lehetőleg hdmi bemenettel rendelkezzen, és az ára is pénztárcabarát legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest