- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Hali!
Kéne egy kis segítség:
Dell E228WFP 71048 Ft-ért, 72 órás csere nélkül, netről rendelve, ergo nem tudom megnézni vásárlás előtt
vagy
Samsung 226BW 69330 Ft-ért, 72 órás pixelgaranciával, boltból, vásárlás előtt kipróbálható.
Előre is kösz.
-
Llew
senior tag
-
Llew
senior tag
-
Llew
senior tag
Előre szólok nagyon amatőr kérdések következnek.
Hogy néz ki egy pixelhiba?
Mindenhol írják, hogy volt-nem volt, de, hogy az miként jelentkezik nekem még mindig magas.
Hogy ellenőrzöm le? Netről rendelnék egy monitort, de ha kihozza a futár akkor, hogy tudom megnézni, hogy van e rajta? Bekapcs a monitort és kész? Vagy géppel együtt kell? Ha e utóbbi akkor egy üzletben, hogy tudom megnézni? A kedvemért rákötik egy gépre? -
Llew
senior tag
Most vennék 22"-os monitort, de nemrég elbizonytalanítottak, hogy a 20"-asok felbontása is akkkora csak azoknak szebb a képe és azért a 2"-érrt nem éri meg kiadni többet. Meg ez a samsung panel helyzet is kicsit visszatart. Szóval kérnék javaslatokat, véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest