- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Anubis_9 #12250 üzenetére
Ha telefonon, vagy emailben rendelted, 8 napon belül elállhatsz a szerződéstől, ha ez a lehetőség nincs feltüntetve az internetes bolt oldalán, akkor 3 hónapig lehet visszavinni a terméket.Egyébként a fenti üzlet hivatkozik is a törvényre, persze nem írja le pontosan.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
attiati #12183 üzenetére
attiati Egy telefonhívást megér, lehet, hogy kiszolgálnak, de ha nem, biztos tudnak kiskert ajánlani.
szeva000 Nem akarsz egy tesztet mutatni?
Én leginkább arra lennék kiváncsi, hogy olvasható-e a szöveg kisebb felbontásban, illetve ekkora felületen, mennyire lehet FPS-t játszani.Köszi! -
pinnacle
nagyúr
A Prad-on is van már HP LP2475w teszt.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
old_artist #12162 üzenetére
Köszi old_artist, phpmoli!A ClearType-t ismerem, de szerintem csak ront ha bekapcsolom.
A tftcentral tesztet ismerem, de tudod, hogy a felhasználói teszt az igazi.Vettem én már 100 pontos képminőségü monitort, másnap vissza is vittem.Elméletileg a CHS dugig van HP-vel.
Gondolom ismeritek a 8 napos elállási lehetőséget, de azért jobb lenne kihagyni. -
pinnacle
nagyúr
válasz
old_artist #12157 üzenetére
Köszi attiati, old_artist!Persze, hogy a natív felbontásban legjobb a képminőség, de én ezt csak játékban használom, mert olvasásnál eléggé fárasztja a szemem.
Van már valakinek HP LP2475w monitora, jó lenne egy felhasználói tesztet is olvasni.
Talán ez lenne a legjobb választás, bár lehet, hogy FPS játékban, ekkora felületen nehezebb megtalálni az ellent. -
pinnacle
nagyúr
válasz
old_artist #12152 üzenetére
Köszi szépen!Olvashatóság szempontjából melyik a legjobb választás?Nekem a 17"-es monitorom 800x600, 1024x768 méretben volt a legjobb.Láttam a S2231W-t jobb volt mint a 1932, de rosszabb, mint az L557 (nem volt annyira éles, és a fekete betűkben egy kis elszíneződés volt). Egyébként nem a pixel mérettől függ a betűk megjelenítése?
-
pinnacle
nagyúr
Szeretném lecserélni EIZO L557-es monitoromat.Nekem az alábbi szempontok a legfontosabbak:
1.Kisebb felbontásban is jól olvasható legyen a szöveg.Az eddigi monitorom ebben tökéletes volt, még 800x600-ban is.19" monitornál még az EIZO 1932 is torzított, gondolom a 0.264 mm vs. 0,294 mm pixel méret miatt.
2.Játékban ne legyen "utánhúzás", input lag.
3.Jó színvisszaadás.
Szerintem az első szempont a legnehezebb, nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás, lényegében olyan monitor kellene, ami hozza a 17"-es monitorom 800x600 ,1024x768-as felbontását.EIZO S2000, S2100, Samsung 214T, vagy EIZO S2231W, S2431W, HP LP2475w.
Vagy esetleg tudtok jobbat?Igazából még nem jöttem rá wide előnyére a filmnézést leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest