- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aylarth
tag
Ugyanott Az Infolexben
atoka1emélem, h. itt nem lesznek utánhúzásos problémák meg egyebek!
Egyenlőre jóól bírja - pár órás- de már pár tesztprogramon túl v.ok.
Lehet,h.hülye kérdés: de mi a legjobb felbontás ,,22"-ön? azt nem tudtam megoldani magasabb felbontásnál, h. teljesen kitolja a képet, 1440*900-nál a legjobb a kép, csak nagyon közében van körülötte vastag fekete sávval.
Amúgy még szerintem az ember sokáig nézegeti fontolgatja, aztán amit megkap, hamar megszereti és nem foglalkozik a többi fajtával! -
Aylarth
tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom véleményemet a következő okokból:
-másfél éve nézegettem a monitorokat,és folyamatosan figyeltem,h. melyiket vegyem.
-igazán rigolyás, ,,ritkán,de akkor minőségít" típusú vásárló v.ok, aki nagyon alaposan átnézte a választékot mielőtt vásárlásra adta a fejét
Szal vacilláltam sokáig ,,22" v. ,,24" között. Az ár-érték alapján a 22 érte meg ahogy néztem, főleg, h. a 24-ben kinézett Acer2423 129 eFt volt.
Így maradt a ,,22" -es TN kategória, azokon belül amelyik jóó és megéri az árát. a 226BW-ről sokat olvastam fele-fele arányban jóót rosszat, gondolkoztam a 226CW-n de ahogy olvastam a teszteket az árkülönbözetet nem éri meg.
Maradt az LG amiből eredetileg 226WA-t akartam de mivel elég sokáig hiánycikk volt, most októberben jobban megnéztem az eddig ,,gagyi'-nak tartott 226WTQ-t. Pécsen 72eFt-ért lehet jobb helyeken hozzájutni. Ma megvettem, és ismétlem úgy, h. sok tesztet átolvastam most leteszteltem több programmal a köv-re jutottam:
ORIÁSI!!!!!!!
FANTASZTIKUSAN JÓÓÓÓ!!!
A színhűség, a fényerő, a válaszidő, igényesség...
Ami negatívumok: jobb használati útmutatót lehetett volna összehozni.Ennyi!
De ezen kívül nagyon melegen ajánlom mindenkinek aki gondolkozik, v. már régóta húzta a vásárlást!!!!
Ez nem fiz. hirdetés volt!!!!!
Csak ajánlani tudom!!!!!! -
Aylarth
tag
Sziasztok!
én csak arra lennék kíváncsi, h. ezekkel a sokat emlegett LG 226WA/WT-vel kinek milyen a tapasztalata?
Használ ilyet v.ki? Szinte mindenütt csak a Samsung 226-osokat látom, az LG-kről teszt is alig van.
Szubjektíve inkább vennék LG-t!Van itt elégedett LG tulaj?
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Apple MacBook
- The First Berserker: Khazan
- Akvarisztika
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged