Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aylarth

tag

válasz Padre #3388 üzenetére

Ugyanott Az Infolexben:):)
    atoka1:Remélem, h. itt nem lesznek utánhúzásos problémák meg egyebek!
    Egyenlőre jóól bírja - pár órás- de már pár tesztprogramon túl v.ok.
    Lehet,h.hülye kérdés: de mi a legjobb felbontás ,,22"-ön? azt nem tudtam megoldani magasabb felbontásnál, h. teljesen kitolja a képet, 1440*900-nál a legjobb a kép, csak nagyon közében van körülötte vastag fekete sávval.
    Amúgy még szerintem az ember sokáig nézegeti fontolgatja, aztán amit megkap, hamar megszereti és nem foglalkozik a többi fajtával!:) :)

• Aylarth

tag

Sziasztok!
    Gondoltam leírom véleményemet a következő okokból:
    -másfél éve nézegettem a monitorokat,és folyamatosan figyeltem,h. melyiket vegyem.
    -igazán rigolyás, ,,ritkán,de akkor minőségít" típusú vásárló v.ok, aki nagyon alaposan átnézte a választékot mielőtt vásárlásra adta a fejét
    Szal vacilláltam sokáig ,,22" v. ,,24" között. Az ár-érték alapján a 22 érte meg ahogy néztem, főleg, h. a 24-ben kinézett Acer2423 129 eFt volt.
    Így maradt a ,,22" -es TN kategória, azokon belül amelyik jóó és megéri az árát. a 226BW-ről sokat olvastam fele-fele arányban jóót rosszat, gondolkoztam a 226CW-n de ahogy olvastam a teszteket az árkülönbözetet nem éri meg.
    Maradt az LG amiből eredetileg 226WA-t akartam de mivel elég sokáig hiánycikk volt, most októberben jobban megnéztem az eddig ,,gagyi'-nak tartott 226WTQ-t. Pécsen 72eFt-ért lehet jobb helyeken hozzájutni. Ma megvettem, és ismétlem úgy, h. sok tesztet átolvastam most leteszteltem több programmal a köv-re jutottam:
    ORIÁSI!!!!!!! :DD
    FANTASZTIKUSAN JÓÓÓÓ!!! :))
    A színhűség, a fényerő, a válaszidő, igényesség... :C
    Ami negatívumok: jobb használati útmutatót lehetett volna összehozni.Ennyi!
    De ezen kívül nagyon melegen ajánlom mindenkinek aki gondolkozik, v. már régóta húzta a vásárlást!!!!
    Ez nem fiz. hirdetés volt!!!!!
    Csak ajánlani tudom!!!!!! :R

• Aylarth

tag

Sziasztok!
    én csak arra lennék kíváncsi, h. ezekkel a sokat emlegett LG 226WA/WT-vel kinek milyen a tapasztalata? :))
    Használ ilyet v.ki? Szinte mindenütt csak a Samsung 226-osokat látom, az LG-kről teszt is alig van. :F
    Szubjektíve inkább vennék LG-t!Van itt elégedett LG tulaj? :U

Új hozzászólás Aktív témák