Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lipton
őstag
Az LCD TV-k minősége mennyivel gyengébb mint egy ilyen monitor?
-
Lipton
őstag
válasz
Nyugdíjas #14299 üzenetére
Nem nehéz dönteni, jó lenne egy 3008WFP is nekem, csak ugye az "kicsit" drágább.
Azért szarakodom ennyit vele, mert nem veszek minden évben új monitort, ez egy "örök darab" lenne.
27-nél kisebbet nem szeretnék ha már egyszer az volt.
Most megkérdeztem az egyik helyen, bruttó 300 körli árra várják az új DELL-t, ami nem kevés.
Kíváncsi leszek mit mondanak majd ott ahonnét az enyém van. -
Lipton
őstag
válasz
Nyugdíjas #14295 üzenetére
Nem láttam, de a 2709W-ben is samsung panel van szerintem. Max az elektronika egy része lehet más.
Régóta van egy 19-es Samsungom, ezzel meg vagyok elégedve, semmi baja, a képe is teljesen jó (xVA).
Igazából ebben a méretben elég szűk a választék, volt a 2709W, most jön az utód ki tudja mennyiért, van még a 275T Plus. Kb ez a még megfizethető kategória.
Az U2711-ben LG H-IPS panel van. -
Lipton
őstag
válasz
Nyugdíjas #14291 üzenetére
Megvannak az alternatívák, de azért még keresgélek, hátha van valahol még egy darab.
Ezeket néztem:
DELL U2711, ennek még nincs ára, nem tudom mennyit kéne réfizetni a 2709W-re.
Samsung 275T Plus, ez szimpatikus, de sokkal gyengébben felszerelt mint a DELL monitorok. Kevesenbb bemenet, se USB, se kártyaolvasó, régebbi modell.
DELL 3008WFP talán akkor, ha túl drága lesz az új DELL és nem éri meg azt venni.
Illetve van egy helyen Samsung 305T 250-ért, de sértült a csomagolása (gyakolatilag nincs), lehet, hogy van rajta pár karc is emiatt, de amúgy új. -
Lipton
őstag
Milyen lehet a Samsung 275T plus?
Illetve a 30-as Samsung, a 305T?
Van valakinek tapasztalata? -
Lipton
őstag
Ha valaki tud olyan boltot, ahol kapni még DELL 2709W-t, akkor légyszi írja meg.
-
Lipton
őstag
Persze, így van ahogy írod. Ha kérem, akkor visszadják az árát, de azzal nem vagyok kisegítve. Nekem monitor kell, nem az ára. Máshol se tudok 2709W-t venni, mert hiánycikk, eltűnt minden boltból, sehol se tudnak szerezni.
Nekem most csak azért nem éri meg visszakérni a pénzt, mert több mint 2 hónapja szarakodnak vele, és ezért jelentős kedvezményt adnak az újra, vagy a régi mellé adnak valami ajándékot. -
Lipton
őstag
válasz
Nyugdíjas #14283 üzenetére
800USD és 1080USD, szóval nem kerül 2x annyiba. Még a 30-as 3008WFP se kerül kétszer annyiba mint a 2709W.
Persze itthon aránytalanmul drágább lesz ez is, mint minden.
Valamennyit rá kéne fizetni, de mivel több mint két hónapja húzodik a garanciális ügyintézés, ezért elég sokat elengednének belőlle.
Igen, azért is aggódom! Nekem nem tetszik ez a szar divaros 16:9, nem filmezni kell a monitor hanem dolgozni. Területe is kisebb mint a 16:10, és a kis pixelméretért se vagyok oda túlságosan. A 2709W pont jó volt minden szempontból. -
Lipton
őstag
Sziasztok!
Hibás lett a DELL 2907W típusú monitorom, viszsavittem gariba, és nagyon kínlódnak vele.
Az van, hogy nem nagyon tudnak szerezni a hibás DELL 2907W helyett újat, ezért az új, U2711-es monitort akarják adni helyette. Szerintetek belemenjek?2907W: S-PVA, 1920x1280, 16:10
U2711: H-IPS, 2560x1440, 16:9Szerintek megéri?
Nekem a 16:9-es képarány nem szimpatikus, és lehet, hogy apixelmérete is túl kicsi lenne. Igazából az IPS panelért se vagyok oda, mert oldalról nagyon világos pirosas a feketéje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged