- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
goreny_
csendes tag
Ati-val kicsit más a helyzet, én átnéztem már mindent, de csak olyan beállítást találtam, amivel a képernyő közepére kirajzolja a kisebb felbontást, szal nem csak két oldalt, hanem alul és felül is van csík. Számomra ez idegesítőbb, mintha széthúzná a képet, sőt nem is minden esetben működik...
Egyébként a beállítást itt találod: catalyst control center->digital panel properties->attributes és ott az image scaling-nál use centered timings.
[Szerkesztve] -
goreny_
csendes tag
Már az elején is tetszett a nagy méret és a 16:10-es képarány, de mostmár teljesen beleszerettem.
A monitorral teljesen meg vagyok elégedve, számomra tökéletes minden szempontból. A filmek fantasztikusan néznek ki, a játékok is, már amelyik támogatja a 16:10-es képarányt... (Aok nem, pedig nagy kedvenc marad örökre) Utánhúzást továbbra sem tapasztaltam és mindig jól jön a szélesebb látható terület az fps-ekben, de máshol sem hátrány.
Szal nyugodtan ajánlom bárkinek, nem fog csalódni benne. -
goreny_
csendes tag
-
goreny_
csendes tag
Hali!
Én fogtam már a kezemben, sőt tegnap beruháztam egy ilyenbe. Szerencsére nem volt pixelhibás, így a boltból azonnal elhoztam.
A panel fajtájáról én sem tudok nyilatkozni, csak tapasztalatokkal szolgálhatok egy rövidke nap után. A gyári beállítások elég korrektek voltak, csak kisebb igazítás kellett neki. Kis bevilágítás van a panel alsó és felső szélén ill. a jobb alsó sarkában, de ez még nagy fényerőnél és fekete háttérrel se zavaró számomra. Egyszínű kép esetén a közepe fele felül nem teljesen homogén, de ez sem zavaró, ugyanis csak akkor tűník fel, ha egyszínű az egész képernyő, az meg valljuk be elég ritka eset...
1-2 játékot próbáltam (BF, CS, Stalker, CoD) és teljesen elégedett vagyok a kinézettel és utánhúzást sem tapasztaltam. Igaz 1680x1050-ben highon már megfektette néha a vidkarim (Radeon X800 Pro, 256mb) a Stalker, néha leesett az fps 30 alá, szal visszább kellett vegyek kicsit, de más gondom nem volt. Filmek alatt is jól teljesített, a bevilágítás a szélén nem volt zavaró.
Konklúzió: Fantasztikus élményt nyújt ez a monitor, nyugodt szívvel ajánlom megvételre, engem meggyőzött.
Ui: Jaj jut eszembe, azt az információt kaptam, hogy a Dell-re is vonatkozik a 3 napos cseregari, de remélem nem lesz hibás pixelem soha.
Üdv, goreny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest