- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockybro
tag
válasz
borisz_B #14122 üzenetére
amit Dell 2209WA-ról hallottam: kristálytiszta, tűéles kép; szép (majdnemhogy csodálatos) színek; akármilyen szögből nézheted, nem lesz komolyabb elváltozás
feketéjével mi a helyzet? (most ne 200000Ft-os EIZO-khoz viszonyítsatok, hanem az olcsóbb TN+film panelesekhez)
a kontraszt akkor most statikus vagy dinamikus? néhol ezt írják, néhol azt... (esetleg kikapcsolható a dinamikus kontraszt?)
Érdemes +6000Ft-ot kiadni azért, hogy pixelhibára tesztelten adják? gyakori, hogy pixelhibás ez a monitor?
-
Rockybro
tag
Sziasztok! Hozzáértők segítségét kérném TFT monitorvásárlással kapcsolatban.
használat: elsősorban programozás, gyakran (azért nem olyan hű de gyakran) grafikai munkák, néha filmnézés, és ha jó kedvemben vagyok, akkor egy kis játék
elvárások: legfontosabb, hogy a betűk élesek, olvashatók legyenek; legyen korrekt a színhűség és a kontraszt; ne legyen durva bevilágítás
keret: 80-85 ezer Ft
22"-osok között gondolkodom. Úgy tudom, hogy 22" alá nem érdemes adni, a 24" pedig már túl nagy lenne nekem.
lehetőségek (ezeket találtam eddig, lehet még ötletet adni):
- LG W2284
- Dell 2209WA (jóval drágább, de szerintem megéri, pluszpénzért e-IPS panelt kapok)
- Samsung SyncMaster 2233BWA segítségeket előre is köszönöm!
-
Rockybro
tag
válasz
Richter36 #13964 üzenetére
hmm... erről a 2333sw-ről még nem is hallottam, pedig olvastam egy keveset a témában (vagy csak belekeveredtem a sok samuba)... Tehát a jelenlegi versenyzők:
Samsung 2333SW
LG W2284F
Benq 22" körüliekVárom a további ötleteket, és véleményeket! Lehet még nevezni további samukat, lg-ket stb, lehet pontosítani h a benq-n belül melyik modell, és lehet véleményezni a jelenlegi versenyzőket
köszönöm!
ja és h mire használnám a monitort, lásd az előző hozzászólásomban
-
Rockybro
tag
Sziasztok!
LCD monitor vásárlását tervezem... Max 60000Ft-om van rá. Programozáshoz, webes grafikák készítéséhez, kevéske játékhoz és filmnézéshez kellene. Először is az a kérdés, hány colosat válasszak. Ugye a webes munkákhoz jó lenne egy nagyobb méretű, hogy könnyebben tudjak dolgozni, és elférjen minden. Én 22"-osra gondoltam... Szerintem a 24"-os nekem már teljesen fölösleges lenne, és hamár veszek monitort, akkor szerintem megéri 22"-osat venni, és nem kisebbet. Samsungokról hallottam, hogy búgnak. Ez nem tudom pontosan melyik modellekre igaz, búgósat semmiképpen sem akarok venni. Ha van egy kis bevilágítás az engem nem érdekel, kibírom, úgyis csak ritkán néznék filmet. A színhűség és az élesség viszont fontos lenne. Van ötletetek? (lehet LG, Samsung ha nem búg, vagy akármilyen márkájú, csak jó legyen)
-
Rockybro
tag
az előbb már feltettem a kérdést, de felteszem még1x:
az LG W2284-nek mennyivel jobb a képe, mint a W1934-nek? csak azért kérdezem mert az előbbit szeretném venni, és haveromnál láttam egy ilyen W1934-et, ami ugye kb. 25000Ft-tal olcsóbb, és annak is egész szép képe volt mindenféle kalibrálás nélkül... a W2284-től még jóval szebb képet várhatok?
-
Rockybro
tag
az LG W2284-nek mennyivel jobb a képe, mint a W1934-nek? csak azért kérdezem mert az előbbit szeretném venni, és haveromnál láttam egy ilyen W1934-et, ami ugye kb. 25000Ft-tal olcsóbb, és annak is egész szép képe volt mindenféle kalibrálás nélkül... a W2284-től még jóval szebb képet várhatok?
-
Rockybro
tag
válasz
msgt.fubar #13315 üzenetére
szerintem mindenképp a 2233-as.. többit nem ajánlom
-
Rockybro
tag
válasz
kalci-chris #13303 üzenetére
hello! nem neked írtam, amit írtam... egyébként neked 22"-osak közül az LG W2284F-et ajánlanám, nekem is azt ajánlották kb. ugyanilyen használatra... kérdezd meg old_artist vagy wwhy kollégát, ők profik ebben a témában.. ha pedig komolyabb monitorra vágysz, és több pénzed van rá, akkor HP 2275W, de az 100K fölött van
egyébként a kis moderálásomért elnézést, de nem nagyon szoktak egy szakmai fórumba csak úgy beköszöngetni
-
Rockybro
tag
válasz
old_artist #13297 üzenetére
és a kalibráláshoz elég a monitor, vagy kell a gépem is? csak azért mert veszprémi vagyok
-
Rockybro
tag
válasz
old_artist #13293 üzenetére
melyiken a legolvashatóbbak a betűk, melyiken a legjobbak a színek? phillipset hol lehet kapni, mert mindenhol lejárt, elavult linkekre találtam... hogyan lehet kalibrálni, el tudod esetleg mondani, vagy csak megcsináltatni tudom? mit is jelent igazából h kalibrálni?
-
Rockybro
tag
melyik a legjobb ezek közül?
-Philips 220CW8FB
-Dell 2288WFP, vagy vmi ehhez hasonló
-Samsung 2233BW
-LG W2284Fhasználat: webgrafikai munkák(kb 25%), programozás (szöveg kb 40% ), film (kb 15%), játék (kb 20%)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged