- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
dJ Peer #13356 üzenetére
Valószínű nem, mivel a hangfalak ha nincsenek rendesen leárnyékolva, akkor mágneses teret hoznak létre, vagyis sugároznak. A TFT-k meg már nem mágnes segítségével működnek, mint a CRT-k, ott ugyanis mágnesek irányítják az elektronnyalábokat a monitor lyukmaszkján keresztül egy felületre. Nekem mellette van egy 39W-os Center hangsugárzó, és semmi zavart nem véltem felfedezni eddig.
-
Furky
őstag
válasz
dJ Peer #13347 üzenetére
erről majdnem minden oldalon van kis írás. Szebb betűk, élesebb kép, valamint plussz opciók, kényelmi funkciók. Mint pl: játékoknál ha a VGA-d nem bírja az 1680x1050es felbontást, és visszább akarod venni úgy, hogy ne legyen elnyújtva, akkor beállíthatod, hogy fekete kerettel tudj játszani. Ezen felül sok dolgot beállít a monitor automatikusan, nem kell tökölni vele. Röviden ennyi. Analóg összeköttetéssel lesz egy minimális minőségromlás, ami szemmel észrevehető, de nehezen.
Jobb gondolni a jövőre is, de ahogy írtam, ez már a jelen. Nem szabad lemaradni, és párezer forintos kérdésen gondolkodni.
-
Furky
őstag
válasz
dJ Peer #13343 üzenetére
Én inkább olyan modellt választanék, amin van DVI bemenet is. Nem csak a jövőre tekintve előre ezzel, hanem már bőven a jelenbe is, mert már jópár éve rendelkeznek a videókártyák ilyen digitális kimenettel. Inkább spórolj rá kicsit tovább, de legyen rajta DVI, mert igenis fontos. Amúgy a 2243BW ennek a DVI-s társa, és nekem kifejezetten tetszik a külseje, valamint a pivot funkciója is vonzó számomra, kár, hogy már megvolt a monitorom, amikor megjelentek ezek.
-
Furky
őstag
válasz
dJ Peer #13341 üzenetére
A videókártyád nyílván támogatja már a wide felbontásokat is, egészen 2048x1536-ig. Most azért nem láthatod, mert a monitorod által nem megjeleníthető felbontásokat elrejti a program. Ha rádugsz egy olyan monitort, akkor már be fogod tudni állítani. A másik kérdés a tv tuneres... Ez attól függ, hogy a tv tuner milyen felbontásokat ismer. Fogalmam sincs, hogy pontosan hogyan fogod látni rajta a tévét, de gondolom ha olyan az adás, akkor bal, és jobboldalt fekete csík.
-
attiati
veterán
válasz
dJ Peer #13331 üzenetére
A "nyomit" arra érthetik, hogy wideképernyő, tehát a felbontása is.
Más a képaránya, mint a régi hagyományos crtk-nek.
Olvass utána, hogy mi a különbség a wide és nem wide között.És a videókártyád lehet, hogy nem támogatja a wide felbontásokat. Azért nem látod.
De majd valaki okosabb megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óra topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged