Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
A teszt szerint ez a Iolair nagyon jó. A baj annyi, hogy csak pixmania árusítja. De ha ezt bevállalod akkor bestbuy. Egyébként 100 körül 24"-es nagyrészt csak TN-es van, mondjuk találni köztük már 5ms-est is, ha nagyrészt játék lesz akkor azok között is találhatsz megfelelőt. Mondjuk én 24"-ben már nem vennék TN paneles monitort. Ha már GX2-re van zseton akkor ne sajnálj rákölteni pár tízezret pluszban, egy jó monitor tovább kiszolgál mint egy vga.
Esetleg ITT is rákérdezhetsz. -
Furky
őstag
Nem, nem létezik. Én a következő 3at ajánlanám a mai piacról: samsung 223bw, 226bw, 2232bw. Amelyiket akarod. De várj, mert elvileg most jönnek az új samsung monitorok még ebben a hónapban, vagy lehet, hogy már itt is vannak? Nem tudom. Nameg az LG is nemrég adott ki azthiszem újabb szériát, de azokat nem ismerem.
mod: mindenki másnak is, aki monitor vásárlását tervezi. Most 10% kedvezmény van még a fujitsu-siemens-ekre a metroban. Valaki mintha a nagyon-nagyon közelmúltban említette, hogy akciókra vár
Vagyis nem most, hanem csak április 24-30 között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest