- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
Low Noise #7799 üzenetére
A 226CW nekem nem érte meg a plusz 15ezret, hogy megvegyen 226BW helyett. Nagyonn színmélységet igérnek, és eddig aki ilyent vett itt a fórumon (2 rémlik, de nem tudom már kik), csak annyit mondtak, hogy: nagyon szép színei vannak.
Jó-jó, de viszonyítási alapunk nincs, össze kellene hasonlítani a 2őt, hogy tényleg megéri-e azt a plusz pénzt. A 226CW-ben valami újfajta háttérvilágítás van, vagyis ugyanúgy fénycsöves, mint a 226BW, csak valami újabbfajta, amivel jobb színhelyesség érhető el. Szóval valamivel biztos, hogy jobb, mint a BW, de a kérdés, hogy megér-e ennyit?
A MagicBright jó dolog... volt a CRT-kenNekem is Samsung 765MB-m volt, és én is a rabja lettem. De valamiért itt tft-n gyorsan leszoktam róla. 7 fajta van (Custom, Text, Internet, Game, Sport, Movie, és van a Dynamic Contrast). Egyszer beállítottam a monitort Customra, állítgattam a dolgokon, és úgyhagytam. Nem akarlak lebeszélni róla, hiszen jobb lehet, mint a BW-s társa, szóval csak nyugodtan vedd meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest