- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ub3r
csendes tag
hát végülis...
-
ub3r
csendes tag
hát pontosaaaaaaan...
tudatni kell a sok userrel, hogy az IE egy bukott dolog /akinek van esze, az nem is rakja fel/...
--
Sok olyan oldal van ahova ki van írva, hogy milyen bongeszot erdemes hasznalni, hogy szep
legyen -
ub3r
csendes tag
nem kell IE-t használlni...
-
L3zl13
nagyúr
Opera 7.54, nekem nem nyitja meg.
-
ub3r
csendes tag
nekem bejott a legordulo menu... Safari simán megnyitotta... pedig xara-t vagy mi a szart még
életembe nem láttam... -
Yaye
őstag
Ilyenkor az a kötelező válasz hogy ''notepad''
Azért mondok egyet, az egyetlent amit valaha használtam: Coffeecup DHTML menu builder. Vagy valami ilyesmi. Nem túl okos, de működik. Egy bazihosszú és számomra értelmezhetetlen kódhegyet generál, amit csak be kell szúrni valahová az oldal elejére és kész. Tud oldalra nyílni meg legördülni. Egy nagy baja van, tudniillik nem lehet a kész menüben megváltoztatni a menüpontok sorrendjét, és beszúrni sem lehet új pontot, csak a végére -
Te arc. nekem rendesen megy a legördülő menü az oldalon nemtom mi a problémád
-
net84
őstag
Hellosztok!
Olyan menü-''tervező'' progit keresek, aminek a ''végterméke'' hozzácsapható egy html fájlhoz.
A gondom az, hogy a xara menu maker által elkészített menüt nem nyitja meg szinte egy böngésző sem (tisztelet a kivételnek). Ha esetleg tudtok olyan megoldást, hogy átkonvertálással megoldható a dolog, az is érdekel.
Egy példa a nem müködő menüre: piercing.fw.hu
- itt minden ok, csak a piercing menüpontban legördülő menünek kellene lennie, de nem jelenik meg...
Megoldások? A legördülő menü lényeges!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest