- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Nekem nincs olyan tudásom amit át tudnék adni. De amiket csináltam honlapokat ismerősöknek eddig mindet ingyen csináltam, úgymond szívességként.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
martonx
veterán
Az informatika semmi más, mint szellemi termék. Namost annyit érsz, amennyi a fejedben van, amennyire nehéz téged pótolni. Ha mindenkinek mindent elmondasz, akkor a tudásod gyakorlatilag nullára redukálódik.
Ugyanakkor a segítség, iránymutatás teljesen más tészta. Segíteni, közösen ötletelni jó dolog, bárki szorulhat némi ötletre, iránymutatásra. Olyan is van, hogy meg is tudná csinálni, csak benéz valamit, és több szem többet lát alapon, más meg kapásból kiszúrja a hibát.
Engem az zavar, amikor magukat programozónak képzelő vérpistik teszik fel nap, mint nap azokat a kérdéseiket, amiknek a megválaszolásával te gyakorlatilag nekik keresed a pénzt.Én kérek elnézést!
-
DeltaPower
addikt
Valaki egyszer azt mondta, hogy ha valamit jól csinálsz, akkor ne csináld ingyen.
Én kifejezetten szeretek másokat szakmai dolgokra okítani, de inkább ötletet, iránymutatást, továbbgondolandó alapot adok, mint kész megoldást. Aki kész megoldást vár anélkül, hogy ő minimális mértékben hozzájárulna a saját előrejutásához, azt viszont elhajtom a búsba.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest