- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Wintercold
üzenetére
XP-vel nem volt homályos? Egyébként ezt a fókusz szabályozza a kamerán, ha az sem segít..
-
_ak_
addikt
válasz
di-courage
üzenetére
töltsd ki a cuccosok részt a profilodban. Próbálj kölcsönkamerát is dugdosni a gépedbe, vagy egyik ismerősnél próbáld ki a camot. Használsz más usbs cuccot? Azok mennek rendesen? Mondanám, h azért a béke kedvéért nyomass agy anti vírust is, mert sosem lehet tudni, de nem hallottam még ilyenről..
Nekem az usb bűzlik, tuningolod a gépet? -
_ak_
addikt
válasz
LordVader80
üzenetére
Hááát, a wiki ennyit mond rá. Gondolom a sound recordra vonatkozik.

-
_ak_
addikt
válasz
LordVader80
üzenetére
Ez így is 3szor több mint amennyit én találtam... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_ak_
addikt
sziasztok!
Van egy VX-3000es webcamom és van egy olyan opció a beállítások között, h AGC. Ezt ki lehet pipálni és ennyi. nem találtam sehol semmit róla. valaki tudja mi lehet ez? gugli nem segített

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez most komoly? vagy meg sem próbáltad honlapjukon megkeresni?
Nekem az usb bűzlik, tuningolod a gépet?
Ez így is 3szor több mint amennyit én találtam... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)