- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
di-courage
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Logitech QuickCam® Communicate STX Plusom. Ez eddig jó is
nah de most volt nemrég gépcsere (a régi sem volt rossz,de ez már kicsit nyomatékosabb
) és a régi gépemen simán működött a cd-n levő setpointtal, nem is kellett frissítenem, meg semmi.
Amikor viszont már az új gépre dobtam fel a cuccost, akkor már az első induláskor újraindult a gépem. És mindig csak a legutóbbi helyes konfiggal indult el rendesen...
Probáltam az eredeti drivert felrakni, nem jó ; leszedtem még 2 drivert, azok se jók... mindig újraindul tőle a gép. Egy darabig nem csinálta, csodálkoztam is rajta, aztán mostmár ott tartok, hogy ha rádugom, felismeri, meg minden, kiirja az xp h használható a cuccos, és rá fél percre újraindul

Nemtom mi tévő legyek, mindent probáltam már (legalábbis szerintem mindent).
Ha van vkinek vmi jó tippje, vagy hogy mit csináljak, akkor légyszi irjatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nah de most volt nemrég gépcsere (a régi sem volt rossz,de ez már kicsit nyomatékosabb
) és a régi gépemen simán működött a cd-n levő setpointtal, nem is kellett frissítenem, meg semmi.