- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Alza-n is megy felfelé, és már augsztust hazudnak érkezési időnek. Listázzák csak az elérhetetlen szarjaikat, remélem arra is jön előbb utóbb egy 900 milliós GVH bírság. A héten már kaptak egy ilyet a black friday-es hazudozásaik miatt.
Emag-on már 250 ezer (negyed millió!), most érdemes rohanni venni, ennél drágábban nemigazán lehet majd kapni remélem.
-
SidCorky
őstag
Teljesen adom. Bár én egy C922-re pályázom, ami a Logi oldalán 32, csak persze soha nincs készleten (de érdemes nézegetni, előfordul, hogy néha rendelhető), ezt még mindig 100k felett adják itthon, és nem csak iPon, eMag és társainál, hanem a jobb nevű helyeken is. Megérteném, ha a gyártó oldalán is ennyibe kerülne, akkor mondhatnák, hogy ők is csak drágábban tudják beszerezni, de ez így nettó pofátlanság.
-
mckay
aktív tag
teljesen igazad van, óvatosabbnak kéne lenni
de nincs olyan ismerősünk, ahonnan csak úgy kölcsön lehetne kérni
sőt, még olyant sem látok a listákban, ahol raktáron lennevalószínűleg felesleges bele az akksi
és valóban nem tudunk sokat arról, hogy milyen vele Zoom-olnilenne jobb javaslatod?
-
ricsip
addikt
amúgy logitech.com-on atváltasz sógorék országára az oldal alján ahol magyarorszagot írja, aztan elnavigalsz kicsi német tudással ide:
https://www.logitech.com/de-at/product/conferencecam-connect
Itt jetzt kaufen (azonnali vásarlás) -> in den warenkorb (kosarba tenni) -> és már át is dobott a vásárló felületre, ahol magyarul szól hozzád, és ott is van átváltva a 160 ezres ár. Ami meredek, de ha tényleg szükség van rá, és ennyit is megér egy (4-5éves konstrukció) 1080p-s webkamera, beépített akku-val, hát akkor fogat össze kell szorítani, és tejelni.
Én azért elolvasnék róla előtte pár (nem szponzorált!) értékelést is, főleg a papíron ugyan támogatott fícsöröknek milyen valós életbeli korlátai, buktatói és speciális igényei vannak. Mert ebben a szakmaban (ilyen-vagy-olyan módon) de minden gyártó hazudik a spec sheet-ben, ezt elhiheted nekem, ezzel foglalkozok. A használni kívánt szoftverrel pl. nem minden reklámozott fícsörje fog jól működni, vagy pont ami kellene az pont nem megy azzal a szoftverrel, es a többi előre nem látható csapda, amibe egy impulzív utána nem jart vásárlással bele lehet esni.
Illetve én a helyedben keresnék egy magyar disztributort, akitől kölcsön tudnám kerni 1-2 hétre személyesen kipróbálni, mielőtt látatlanban kidobok egy valag pénzt egy ismeretlen kütyüre, ami utána nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. -
Tanisz
senior tag
Ja egy teszt nem lenne rossz. Valószínűleg semmiben sem jobbak, vagy csak minimálisan, de annyira nem értek hozzá.
Ezt amúgy miért nekem címezted? Az 1080p miatt? :))
Azért írtam a 1080p-t, mert azt írta, hogy értelmes képminőség. Nekem a 720p is az, másnak lehet nem az :)
-
Tanisz
senior tag
Reméljük
A gyártás nem biztos hogy felfut 2-3 hét alatt és lesz elég kamera raktáron, hogy kompenzálja a keresletet, ugye azért ugrottak meg az árak, mert a kereslet megnőtt, a kínálat meg csökkent (gyárleálítások).
Ahhoz pedig hogy egy c270 megint 7-8e HUF legyen biztos kell legalább fél év.
Amúgy én 32e HUF-ért vettem még áprilisban Logitechnél c922-őt. Szóval volt akkor is normál áron webkamera. Csak ki kellett fogni
-
IO.sys
őstag
Hát ja. A projekt amúgy megvalósult, vettünk egy Logitech c920-at, az fogja továbbítani a képet, egy laptop meg streamel. Ma telepítem. Egyébként még mindig az a nagyon durva a történetben, hogy meg tudtam volna oldani az épületvezérlő gép hálózatra kötését, de nem engedték, féltek a lehetséges következményektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Medence topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged