- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
enikoka
csendes tag
hmmm...egy kétségbeesett...számítógéphez alapjáraton értő lány kéri segítésgeteket... :
msi v601-012hu laposom van...vistával...ésésés...feltelepítettem rá a vista codec packot, hátha azért nem ismeri be a kamerám...vagyis feltelepítem a programját, aztán megnyomom a bekapcsolására szolgáló "P1" gombot, és a számítógépes kereső programom hozza be...már próbáltam ezerféleképpen feltenni a kamerát, de sehogysem indítja el...mindig a kersőt hozza be... és ha megnyitom a programját, akkor a következő üzenetet megjelenítve semmit sem enged csinálni : you have no video capture device"....tud valaki segíteni mit tegyek fel hozzá,hogy működjön, vagy mit csináljak?? mert már nagyon bosszant, hogy akárhogy próbálom, sehogysem működik... minden válaszért köszi... márha kapok 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs