Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
És? Az enyémen úgyis azt fogja látni, hogy 'eredeti'
Egyébként már van ára a VX-5000-nek kb. 10e Ft bár nem olcsó, ennyit valószínűleg meg is ér (megtévesztő lehet, hogy csak 0,3 megapixeles ugyanis érezhetően szebb képet ad az 1,3 megapixeles MSI-nél és a fókusz is sokkal gyorsabb ami bizony nagyon sokat ad a jó videóhoz).Szerintem egy vastagabb tárgyra is rá tudod rakni mivel addig az egy napig amíg használtam szinte bármira rá tudtam rakni mert az alsó része széthajtható. Sajnos most már nem tudom kipróbálni mert tesómnál van Franciaországban de a videóhívás képe amit ad az elég jó
És az egész szobát megmutatta egy lassú forgatással 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként már van ára a VX-5000-nek kb. 10e Ft bár nem olcsó, ennyit valószínűleg meg is ér (megtévesztő lehet, hogy csak 0,3 megapixeles ugyanis érezhetően szebb képet ad az 1,3 megapixeles MSI-nél és a fókusz is sokkal gyorsabb ami bizony nagyon sokat ad a jó videóhoz).