-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamy25
csendes tag
Köszi, már megtaláltam.
Domborzati fájl
"A NASA.dem egy részletesebb és pontosabb domborzati elem a programban. Mivel jelenleg olcsóbb is, mint a TA domborzata elképzelhető, hogy a következő frissítéssel már ezt kapják majd a programtulajok. Persze erre semmi garancia nincs, nem látunk a szerződések mögé és a NASA domborzat hivatalosan, még nem létezik." -
snowdog
veterán
Bemásolom a "ResidentFlash2\YFAPP\Games" könyvtárba a két szerencsétlen játék mellé.
Reset nélkül szétkapcsolom a kütyüt és megnézem a "Játék" menüt.
Persze sehol semmi.Ho, ho, hó!!!! Na így aztán persze hogy nem fog menni!
1. Miért egy védett, rejtett, kisméretű partícióra másolod a játékokat?
2. Ha a gyári menüt nem módosítod (hogy azt hogyan kell, arról itt írtam egy több részes cikket, regisztráció szükséges [link] ) persze hogy nem látod a játékokat!
2. A játékokat a ResidentFlash-be másold, menj ki a WinCE-re (itt megtalálod hogyan kell [link] ), majd készíts hozzá linket, és máris menni fog!
3. A legegyszerűbb megoldás, ha egy kész SI-t használsz, mert minden más megoldás sokkal macerásabb.
4. Az iGO kitárgyalása pedig itt tíltott téma! -
snowdog
veterán
Csak egyszerű másolással biztosan nem.
Esetleg "csak" SI-ből lesz működőképes?Csak másolással biztosan igen. Hogy honnan lehet beszerezni? A legegyszerűbb egy működő SI-t letölteni, és vagy abban már eleve benne vannak a játokok, vagy van benne egy útmutató, hogy honnan lehet letölteni.
Nem csak SI-ből működőképes, de érdemes az SI-t tanulmányozni, ha trükköt alkalmaz, akkor mi az (pl. egy mortscript). Aztán azt lemásolva már működőképessé lehet tenni.
Egy lehetséges forrás [link] Itt legalább négyféle SI közül lehet választani.
Természetesen és fórumomban is vannak játékok [link] és SI-k egyránt. Az elérhetőség meg még mindig itt van minden hozzászólásom alján.
Akkor csalódtam volna benned?
Remélem most sem csalódtál.
-
andr_s
tag
Hát erről sokat tudsz olvasni, ha rá keresel a fórumba, de összefoglalva:
Az FM transzmnitterrel át tudod vinni a navi hangját az autórádióra (ha van benne), az alábbi feltételekkel:
- kiválasztasz egy üres frekvenciát, beállítot az x920-ban is, az fm transzmitter alatt
- majd az autórádiót ugyanerre a frekire tekered, és már hallod is hangot
- csak akkor működik ha a naviba be van dugva a töltő is, mert kell az antenna
- az mp3 lejátszás szól, navi szól, videó lejátszás szól de
- a BT kihangosítást nem viszi át a rádióraalapvetően jó dolog!
én személy szerint nem szeretem annyira, mert rádiót szoktam hallgatni, és ha megy az fm tr. akkor értelemszerűen a rádió nem szól, mert eltekerted a frekit.
de mp3 hallgatásra frankó nagyon!! -
-
andr_s
tag
Ne viccelj már! Az X920 kicsi hangszórója nem arra való, csak szükség megoldás??? Ezzel azt is mondod, hogy hát ez tulajdonképpen egy navigációs eszköz, mutatja az utat, de arra nem való, hogy halljam is, mert szegénynek kicsi a hangszórója!
Ez azért vicc kategória!
(fm transzmittert most nem nézem, pláne, hogy a sima x820-ban nincs is)Ezt az eszközt arra is fejlesztették, hogy halljam is a navit, ne csak lássam (hisz vezetek közben!!), és a BT-s verziót + arra, hogy halljam a telefont kihangosítva a saját hangszoróján!
Szóval nekem ez az egyetlen amit fel tudok hozni ennek a kütyünek a hátrányára, amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele!
ui.: BT-s autórádióval akkro már a telefonomat hangolom össze, nem a navit...
-
snowdog
veterán
Van valakinek ötlete, hogy azokat a bazi nagy ikonkockákat hogyan lehet a fele méretűre csökkenteni?
Nem tudom neked milyen kockáid vannak, de ha az eredetiekre gondolsz, akkor inkább tegyél fel egy SI-t, és abban akkorára állítod az ikonok méretét, amekkorára csak akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest