- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
compi.hu
senior tag
De a szabályok miatt sem válik lehetővé hogy 1:1-ben olvasgassuk mi laikusok az eszköz buherálásáról.
Pont mivel itt már az eszköz teljesen legális buherálása is wareznek minősül fogtam neki ennek a portálnak. Tévedés ne essék, ott sem azt fogod megtalálni egyenes adásban, hogy hogyan kell rigót röptetni, azt némi angoltudással és keresőhasználattal simán megtalálod máshol a neten (és amúgy is leírható a válasz max 3 mondatban) de a buherálós kérdések szabadon megvitathatók, sőt próbáljuk a buherátor lelkületű tagokat cikkekkel, valamint letölthető segédanyagokkal (pl. wayteq romok) segíteni.
További jó bütykölést
-
coxy
csendes tag
Attól hogy bekapcsolva dugtam fel a gépre mass storage módban megoldódott a problémám.
Felismerte és most már másolom is a filmet. Szóval aki ilyennel bajlódik vagy bajlódna a jövőben annak: (nálam mindegy hogy előre vagy az alaplapira teszem) bekapcsolva, előtte mass storage-ba helyezve a gépet kell illeszteni a számgéphez.Sajna a Nokiás telefonkönyves problémám az még nem oldódott meg!!!
Légyszi írjon már rá valaki ötletet!
c¤xy -
And82
csendes tag
Nekem ezt akkor csinálta, amikor nem alaplapi USB-re tettem, bár azt mondtad, hogy te oda dugod...akkor ez kilőve, mert fogalmam sincs
(Bár nekem az AS se ment ilyen USBről)
Amúgy azt észrevettem, hogy ha kikapcsolt állapotban (vagy sleepben) dugom rá az USB-t majd bekapcsolom, akkor nem ismeri fel a gép. Ki kell húznom az USB dugót majd újra bedugni. -
Cezar7
csendes tag
na akkor kicsit utánaolvasva.
Skin = más felület, több funkció. (Fmtr. bluet......) 2 kérdésre meg is válaszoltam magam.
Ezen skinek telepítése: csak másolás a navigáció skin nevű mappájába és utána a felületnél a megadása...DE a telefonkönyv szinkronizálás még mindig nyitott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest