Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jófej77
csendes tag
válasz
laszlohu #109 üzenetére
Szia !
Most vettem egy 850-et. Nagyon tetszik, csak vannak apróbb gondjaim, amit a tudatlanságom miatt nem tudok kezelni.
Légyszíves segít abban, hogy a navi kikapcsolása után ne induljon újra a gép.Illetve kérdésem lenne, hogy mitől megy el az órája 1 órát.
előre is köszönöm a segítséget
-
Misimókus
csendes tag
válasz
kishoris #195 üzenetére
Köszi!
Megvettem. Van egy két hülyeség. Triestbe akarok menni: vagy a 8-as úton visz Veszprém felé, vagy Zágrábon keresztül. Akárhogy állítom a készüléket leggyorsabb, legrövidebb... stb.
Szerintem ezek az útvonalak egyiksem az. Megyek a kútfejem után.
Köszi a korábbi hozzászólásokat.Mókus
-
Misimókus
csendes tag
válasz
kishoris #190 üzenetére
Köszi.
Azok a gépek legalább egy tizessel drágábbak.
Nekem már ez is elég. Itt azért elég jókat olvastam a navigálásáról. Ha megveszem teljes europával csak elvisz bárhová.
Az igo-t fel lehet rá tenni késöbb? vagy a sygic-et kell frissíteni?
melyik az olcsóbb és egyszerübb?
Mókus -
kishoris
tag
-
Misimókus
csendes tag
Kedves Mindenki!
Vásárlás előtt vagyok de már most belefulladtam a keresgélésbe.
Egy másik fórumon kinevettek h 30 alatt akarok jó gépet teljes európával.
Vennék egy x850-est vagy 950-est? Kb ua az ára 25000 körül. Miért?
PL: itt drágább a 850 ha jól látomhttp://www.users.hu/?p=termek&termek=23129&wayteq-x950-hd-gps-5quot-4gb-sygic-lite-teljes-europa-navigacios-szoftver-gps-navigacio
http://www.users.hu/?p=termek&termek=27463&wayteq-x850-gps-43quot-4gb-sygic-drive-teljes-europa-navigacios-szoftver-gps-navigacio
Benne van minden ebben a készülékben? Ha elindulok a határon nem írja ki h game over?
Nem kell rátöltenem semmit? Kb arra szeretném használni mint a nem okos telefonomat: telefonálni. Csak menni és ezzel tájékozódni.
Itt az alábbi hozzászólásokban leginkább csak a névelőket értettem.
Tud valaki segíteni?Mókus
-
Lulu28
csendes tag
válasz
kishoris #184 üzenetére
Helló ,
Én azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem tudom megnyitni a VayteQ x 850 készülékemben a 4 GB -os micro sd -ről az mp3 -at?
Amikor rálépek a zene ikonra SDMMC mappát jelöl és semmi az mp3 -kat nem tudom megnyitni nem ír ki semmit!Nem látja..akkor mit csinálok rosszul?
Köszi ha valaki segít!
Lulu
-
gabor128
aktív tag
válasz
kishoris #184 üzenetére
Hali,
Sikerült megoldani. A könyvtárszerkezettel volt némi probléma. Mindenesetre ahogy leírtad, illetve ahogy az oldalon le van írva, az működik.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor berakom, akkor mindegyiknek ugyanolyan ikonja lesz a térképen hiába állítom be a szerkesztésnél.
Illetve ha bekapcsolok pár eredetileg benne levő poi-t, akkor némelyik utólag berakott ikonja megváltozik. Ilyen kis "aranytallérok" lesz belőle.(három kis sárga kör, egymás mögött)Ez így üzemszerű?
-
kishoris
tag
válasz
gabor128 #183 üzenetére
Tehát létrehoztál egy poi mappát a content/userdata alatt. Ebbe beletetted a kicsomagolt kml fájlokat. Kütyü újraindít és semmi? A sys-be ehhez nem kell semmi tudomásom szerint.
Most tettem bele még párat, gyorséttermek, kórházak, gyógyszertárak, ezek így jelennek meg: H-Fast Food, H-Hospital, H-Pharmacy. Elvileg működnie kell. -
gabor128
aktív tag
válasz
kishoris #182 üzenetére
Hali,
Próbálgattam, de nem látja. Az eredetileg benne levő poi-kat be- illetve ki tudom kapcsolgatni, de az így utólag hozzáadottakat nem.
Nem lehet, hogy a sys.txt-ben meg kellene adni az elérési utat?Nekem jelenleg ennyi van benne:
;[folders]
;app="Storage Card/iGO8"[interface]
skin="ui_igo8" -
kishoris
tag
válasz
gabor128 #181 üzenetére
Amit először létrehoztál mappát az a jó vagyis a igo8/content/userdata/POI. Ebbe tedd bele a kicsomagolt kml fájlokat.
Indítsd újra a navit, majd a Kezelés menü alatt a POI-ra klikk, így beléptél a POI-kezelés menübe. Itt megkeresed az általad betett dolgokat (én próbaképpen megcsináltam a WiFi free-vel) és a szerkesztés gomb megnyomásával aktiválhatod a POI láthatóságát. Tutira megy, most zongoráztam végig a saját kütyümön. -
gabor128
aktív tag
-
gabor128
aktív tag
válasz
kishoris #178 üzenetére
Köszi a választ. (IGO8)
A linkelt részt én is megtaláltam, de nem teljesen úgy van nálam ahogy ott le van írvva.
Az elérési út: igo8/content/userdata/POI.
Nekem nincs userdata az elérési útban (mondjuk ez mellékes). Viszont a POI mappában nekem országra lebontva vannak poi fájlok pl Hungary.poi - gondolom ez tartalmazza a progiban levő poi pontokat. Ezen kívül más fájl nincs a mapában!!!
Az oldalon pedig mindenféle *.kml, *.txt, *asc, stb fájlokat lehet letölteni, de nem tudom, hogy ezek közül melyiket kezeli a kütyü, hogy pontosan hova kell bemásolni, és hogy esetleg át kell-e konvertálni. Nem tudom melyik formátum van PNA-ra és melyik PDA-ra.A traffipax-nak van külön egy speedcam könyvtár ahova be kellett rakni. Azt megnéztem, az ikonokat kirakja, de élesben még nem teszteltem. Ez a speedcam egy külön tészta.
-
kishoris
tag
válasz
gabor128 #177 üzenetére
Ha kicsit tovább klikkelsz az oldalon akkor a kérdésedre megtalálod a választ is.
iGO8
Sygickmiki20
Érdekes amiket írsz, de sajnos érdemben nem tudok segíteni!
Mindenképpen vedd fel a szervizzel a kapcsolatot, én eddig csak telefonon beszéltem velük (igaz nem szervizes dolgok miatt), de nagyon normálisnak és segítőkésznek bizonyult az ember a vonal másik végén. -
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet a készülékbe új pio pontokat felvenni?
http://www.poiplaza.com/index.php?p=suppapp
Szóval az érdekel, hogy milyen kiterjesztésű fájlokat és pontosan hova kell másolni a fenti linkről?
(pl. wifi pontok.)@kmiki20:
Szerintem szervízben nézesd meg amíg garanciális. -
kmiki20
senior tag
válasz
kishoris #175 üzenetére
Karácsonykor lett véve, azóta dobozában pihent (nem is volt bekapcsolva). Holnap egy viszonylag hosszú útra mennénk, gdoltam előveszem. Bekapcsoltam, de a képen túl nem lép. Kivettem az aksit, visszatettem, reseteltem, de semmi. Memória kártya nincs hozzá.
Próbáltam számítógépre kötni, a zöld led pirosra vált, de semmi se történik (se az XP, se a W7 nem ismeri fel, egyik se érzékel új hardwert. Már próbáltam árnyékolt usb kábellel is, de nem hozott eredményt).
Bekapcsolva hagyom, hátha reggelre magához tér, vagy legalább lemerül.
Párszor megcsináltam, h aksi kivesz visszatesz:
- a legtöbb esetben fekete képernyő, vagy autós kép
-párszor kiírta kék háttérnél a főbb hardweres paramétereit a készüléknek (de nem lépett tovább)
- egyszer kék háttér sárga (vagy fehér betűk) új firmware-t kért (de nem lépett sehová)
- egyszer bejutottam a menübe, de ott amint a beállítások menüre klikkeltem azonnal megfagyott az egész.Több nem jut eszembe
-
kmiki20
senior tag
Sziasztok,
Adott egy WaytecQ 850-es. A kezdő képernyőnél megfagy a gép. Aksi kivesz, visszatesz nem jött be. A resetet hiába nyomkodom. Ha számítógépre kötöm akkor se történik semmi. Valakinek esetleg ötlet?!
Köszi, Miki
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Wayteq x850-et.
Szeretnék még venni bele egy memóriakártyát. A felhasználói kézikönyvben (ami szerintem egy rakás ...) nem említik, hogy pontosan milyen memóriakártyát lehet berakni, csak annyit, hogy microSD.Az lenne a kérdésem, hogy van-e kapacitáskorlát (pl 4GB-os belemegy-e és felismeri-e)?
Illetve mi a különbség a mikroSD, miniSD és a mikroSDHC kártyák között?
Mindegy melyiket veszem hozzá?Kösz!
-
Aneus
csendes tag
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy az okos fejemmel ki akartam próbálni, hogy milyen az amikor a windows-ban jelszóval levédem a kütyümet. Beírtam a jelszót, megerősítettem, majd újra indítottam a készüléket. És itt kezdődött a gond! Megvan a jelszó helye, ahová be kellene írni, de nem add hozzá billentyűzetet! Fogalmam sincs, hogy hogy lehetne (ha lehet egyáltalán) elővenni! Az új gépemet lényegében most dobhatom a kukába?
-
boty1x
csendes tag
letötöltem a sys.txt-t, és már nem indul újra. elkezd betölteni
initializing warning data-nál megáll
-
picstike
tag
oké müxik le kellett törölni és vissza
-
polip75
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy az "Ekönyv" funkció milyen formátumokat ismer fel és melyik mappába kell bemásolni a file-okat?
Ugyanez lenne a kérdésem a "video" kapcsán is!
Előre is köszi a segítséget
üdv
polip75 -
polip75
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy az "Ekönyv" funkció milyen formátumokat ismer fel és melyik mappába kell bemásolni a file-okat?
Ugyanez lenne a kérdésem a "video" kapcsán is!
Előre is köszi a segítséget
üdv
polip75 -
qantum
senior tag
Sziasztok ?
Azt hogy lehet beállítani, hogy ne kelljen minden indulás után a hangerőt a maximumról levennem? -
BorosP
csendes tag
szóval inkább Maserati és nem Jaguar...próbáltam rárakni képeket, de ha háttérnek be akarom állítani egy általam feltöltöttet, azt nem látja a kütyüm! Valakinek ötlete?
Köszi!
-
BorosP
csendes tag
Köszi kybic! Most már dúskálok a megoldásokban....
Még annyit had kérdezzek, hogy a készülék nyitó képernyőjét (ami talán valami Jaguar szerű) olvastam a fórumon, hogy meg lehet változtatni, de nekem nem akarja. Van valami trükkje, vagy én vagyok béna?
Köszi előre is!
Üdv:
Boros -
DM43
őstag
Másold be ezt a file-t a kártya gyökerébe, azt tedd be a gépbe és úgy kapcsold be. A windows felülettel fog indulni a pna.
-
kybic
tag
- Üdv.
- nem kell semmi trükk hozzá, alapból tudja az X850 -- beállítás kérdése az egész...
- bekapcsolás után, amikor még csak a sok ikon van a képernyőn, bemégy a
beállításokba... ott van egy winchester szerű ikon amivel azt tudod állítani, hogy
USB háttértárként működjön, ill. activ sync kapcsolatban.
Ezt állítsd be az active sync-re és fent a kis mentés ikonnal mentsd el.
- visszalépsz, ráakasztod a kocsiban a töltőre és örülsz, mert nem fog reagálni tovább arra, hogy megszakad a táp, vagy újra kap tápot, mert ilyenkor csak a számítógépes active sync kapcsolatra reagál...
így nem reagál a navi program használata közben sem ... nem kapcsol alvó módba és nem indul újra.Ha számítógépre akarod kapcsolni, akkor előtte állítsd vissza USB háttértárra és mindent variálhatsz benne... Csao...
-
Tomasek
csendes tag
Ezt már próbálta valaki? Vélemény?
wayteq sp-4
pl:
http://www.edigital.hu/Egyeb/WayteQ_SP-4_napellenzo_WayteQ_X820_X820BT_X850-_hez-p237558.html
-
BorosP
csendes tag
válasz
laszlohu #128 üzenetére
Halihó!
Újonc x850 tulaj vagyok. Nekem se olyan progi van rajta, ami nem lehet.mert olyan nem lehet rajta. Ezért nekem sincs olyan problémám, hogy a nav. rendszer átkapcsolja a kütyüt alvó módba usb/táp lehúzáskor. Lécci laszlohu segíts rajtam is!
Amúgy szerintem király ez a kütyü. Nekem eddig nagyon bejön. Autós töltőt én is a "gagyibb" kupakos fajtát kaptam. Meg is próbálom majd normálisra cseréltetni, mert így nem az igazi.
Köszi mindent!Boros
-
McClane
aktív tag
válasz
laxika0428 #135 üzenetére
Kösz az infót
-
McClane
aktív tag
Heló!
Azt meg tudná mondani valaki, hogy az akku mennyi ideig bírja?
-
zsu85
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Abszolút új gps-tulajdonosként kérdezek:
Az új készülék otthon problémamentesen működött.
Másnap autóba téve 1 km-en belül kikapcsolt. Teljesen.
Csak az aksi kivét segített - rövid ideig.
Hazaérve bekapcsolva tökéletes (tervez, hozza a különféle funkciókat)
Miért csak akkor nem megy, amikor kellene?
Találkozott valaki ilyennel? Tud valaki megoldást?
Köszönöm
Zsu -
Hmmz
aktív tag
válasz
hornet76 #129 üzenetére
A database-el nekem akkor volt gondja ha nem tallóztam ki a program helyét...
Kártya nélkül:
1.beállitásoknál az USB-t tedd adatávitelre
2. másold fel a programot cakker pakker a GPS-re pl total commanderrel (ezzel bekerül a residentflash mappába)
3. PNA-n a Navi mappában add meg a program helyét (tallózás)
(Nem kell átnevezni semmit sehova)
4.a sys.txt ben nekem összesen ennyi van:[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1tehát ez is elég, a többit tölteléket töröld ki
Táádáááám
(privit senki NE írjon ezért, nem én vagyok a wayteq support
)
-
hornet76
csendes tag
válasz
laszlohu #109 üzenetére
Üdv!
Problémám hasonló edebiro-éhoz!!! Kb 4-5 féle program ki lett próbálva, SD kártyával, anélkül, átnevezve, sys-t átírva......semmmiiii! a database-el van problémája, meg sem mukkan!!!
Örömmel olvastam tanácsaidat edebiro-nak, aztán a lényeg már priviben ment neki /ami érthető/!
Köszönném ezerszer ha az edebiro-nak küldött privi üzenetet átküldenéd nekem is!Lécci!
Wayteq X850 4Gb belső, 2 Gb SD 480*272
Európa térkép kellene rá, vagyis egészen pontosan Németország! -
vmishi
csendes tag
válasz
laszlohu #126 üzenetére
Szia,
nincs benne külön kártya, csak "alap" gép. Érdekes hogy a license fájl a Primo-ból való kilépéskori újraindítást megoldotta viszont ez a tápkábel ki/be húzogatást nem
Bosszantó hogy a kocsiba leáll az ember és leveszi a slusszkulcsot újraindul, azután meg ha beindítom az autót újból újraindul
Ez nem mai modell, félek nem is lesz már frissítés hozzá
De szorgalmasan kísérem ezt a fórumot, hátha ...
További szép napot mindenkinek!
-
vmishi
csendes tag
Sziasztok,
sok mindent megtudtam és sikerült megoldanom olvasva a hozzászólásokat.
Egy dologgal nem tudok megbirkózni, zavar és bosszant. Wayteq x850, Primo 1.2, ha a tápot (usb-ét) le- vagy felcsatlakozom újraindul. Ha csak simán, Primo futtatása nélkül csinálom ezt akkor minden OK. Kilépési újraindítást a license fájlok törölgetésével megoldottam, de ezen a fenti hibán semmi nem segít!
Csak egy license fájlom maradt bent: Navon FEU.lyc - 3288 Byte.Ha valakinek van ötlete ne kíméljen, esetleg ha ez is lyc fájl kérdése akkor egy link ahonnan a "jót" le lehetne tölteni?
Előre is kösz és üdv.
-
myck
csendes tag
sziasztok
valaki leírná hogyan lehet az elmentett navi pontokból ( kedvencekböl ) törölni , estleg nevét átírni
előre is köszi -
laszlohu
addikt
Miután telepítetted, újra kell indítani a számítógépet. Majd utána próbálkozni.
-
laszlohu
addikt
Szia!
Windows mobile device center -ek :
32 bites op rendszerhez ez kell :
http://www.microsoft.com/downloads/hu-hu/details.aspx?FamilyID=46F72DF1-E46A-4A5F-A791-09F07AAA1914
64 biteshez :
http://www.microsoft.com/downloads/hu-hu/details.aspx?FamilyID=4F68EB56-7825-43B2-AC89-2030ED98ED95
-
laszlohu
addikt
Ha a fenti dolog nem válik be, akkor csakis a kábellel, vagy az érintkezéssel lehet a gond
( a kütyü USB csatlakozója rossz). Még ezenkívül ajánlatos olyan mini-b-usb kábelt használni, aminek a két végén bumszli van. -
laszlohu
addikt
Külön van 32 bit - es és 64 bit-es változat WMDC - ből.
Telepítetted a Windows mobile device center (WMDC ) 6.1 - et?
A Wayteq kütyün
Menj be a Settings - USBmenüpontba, majd válaszd az Activesync módot
majd menj rá a lemez ikonra.
Kapcsold ki a kütyüt, majd vissza, de lehet hogy újraindul. -
laszlohu
addikt
A kütyüt lehet kétféle módban használni, USB mód, Activesync mód.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Én WindowsMobilDeviceCenter - t 6.1 - et használok ( vista és windows 7 alatt ) minden probléma nélkül.
Ezenkívül a Total Commander beépülőt.Gondolom Wayteq x850 -ed van, ha igen, akkor vedd ki a memóriakártyát(micro sd kártya ), és úgy csatlakozz.
Másik gond lehet a kábel, amivel a géphez kötöd ( érintkezési probléma ).
Esetleg menet közben húzd ki, majd dugd vissza az USB kábelt. -
adise
őstag
hello!
windows 7 active syncel (mobil eszkozkozpont) nem ismeri fel a készuléket.. mit tehetnék?
koszi -
edebiro
csendes tag
[folders]
app="ResidentFlash/mobilenavigator"
sdcardpath="ResidentFlash/mobilenavigator"
content="ResidentFlash/mobilenavigator/content"Ha a fenti helyett az alábbi riom:
[folders]
app="ResidentFlash/mobilenavigator.exe"
content="ResidentFlash/mobilenavigator/content"akkor jön a hibaüzenet:
Program application database cannot be found.Remélem tudtok okosságokat mondani!
Kösz
-
edebiro
csendes tag
A most letöltött iGO verzió indításakor, minduntalan újraindul a készülék...???
Át van nevezve mobilenagator-ra a mappa és az indító file is. Sys.txt-be csak az alábbit raktam:[folders]
app="ResidentFlash/mobilenavigator"
content="ResidentFlash/mobilenavigator/content"Kell még más is? Hol a hiba?
-
edebiro
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő GPS felhasználó vagyok, ill. lennék, de...
WayteQ x850 új és üres. Kb 5-10 féle iGO-t töltöttem le és másoltam fel rá, de egyik sem indult.
Szeretnék kérni tőletek egy linket ami él és a készülékemen működő verziót letölthetővé teszi. Továbbá a rendszer felépítésére vonatkozó útmutatások sorát szeretném még megkérdezni tőletek.
Előre is köszönöm!
-
ncsicso
tag
Üdv!
Telepítettem a kütyüre egy progit (mobipocket reader) a win ce alá, a program files mappába, a belső memóriába. első meglepetésként a telepítőfájl eltűnt, törlődött. Maga a program működött is, amíg a gps ikonra kétszer kattintva ki nem szálltam a win ce felületből. Ugyanis visszalépve a winbe sem a start menü-programok menüpontban, sem az exploreren keresztül nem tudtam elérni az alkalmazást. újra feltettem az telepítőfájlt, elindítva pedig kiírta a gép, hogy már telepítve van az alkalmazás, akarom-e újratelepíteni. Akartam, megint működött, megint csak újraindításig.
Egyelőre úgy van megoldva a probléma, hogy a memóriakártyára telepítettem a programot, így megmarad újraindítás után is, de ha kiszállok a ce-ből, az összes beállítást elfelejti.
Miért felejti el a programot, ha a belső memóriába telepítem? Miért írja ki, hogy már telepítve van, ha nem tudok ráakadni a telepített helyen?
Még egy kérdés: hogy a francba lehet megtisztítani a belső memóriát a sygic lite-tól, illetve mi az ami törölhető és mi az aminek mindenképpen maradnia kell? -
Balazs254
csendes tag
Az pedig jó lenne ha menne
-
Balazs254
csendes tag
Megy
Te milyen navigációs progit tettél rá?
Köszi a segítséget!! -
Balazs254
csendes tag
Meg van!!
Most próbálom,hogy jó-e! -
Balazs254
csendes tag
A kapcsolódást hol tudom meg nézni?
-
bensm
csendes tag
-
Balazs254
csendes tag
Szevasztok!!
Kaptam egy x850-et jó meg minden de ha másolni akarok rá lefagy a commanderem . Win 7-em van lehet,hogy az a baj?
Ha meg berakom a micro sd kártyát megszakad a kapcsolat!
Valami ötlet,hogy mit csináljak??
Köszi előre a segítséget!! -
alizeefan
csendes tag
Sziasztok!
Terveim szerint holnap vásárolok egy ilyen készüléket akciósan az edigital-ban Sygic Lite Európa térképpel, amely a belső memóriában van feltelepítve.
A kérdésem az lenne, hogy microSD kártyára telepített iGO8-at tudok-e használni rajta anélkül, hogy a belső memórián lévő Sygic-et törölném?
Köszi a válaszokat! -
bensm
csendes tag
Most kicsit megorroltam a WayteQre.
Az x850-es csomagban, amit kaptam nem a képen látható autós töltő van:, hanem olyan, aminek a csatlakozója nem olyan szép "peremes", ezért a legkisebb rázkódásra, döccenésre is "kimozdul" a töltő a szivargyújtó aljzatból, a navi meg kiabál, hogy megszűnt a tápellátás...
Ez egy csúnya feketepont.
-
DM43
őstag
Természetesen - tekintsd úgy, hogy a MassStorage mód egy pendrive-ra másolásnak felel meg, a másik pedig egy speciális dolog. De mint mondtam, a másolás eredménye mindkét esetben ugyanaz. Ha gondolod, akkor próbáld ki, de azt előre megmondom, hogy nagyobb mennyiségű adat AS-n keresztüli másolása esetén megőszülsz mire végez (merthogy olyan lassú)
-
bensm
csendes tag
Köszönöm.
Újabb kérdésem merült fel.
A (térkép szoftver nélküli) WayteQ x850-re Mass Storage Mode-ban simán felmásoltam a legelterjedtebb, primaprogramot. Megy minden rendben, de mostanában ráakadtam erre a bizonyos Activesync vs. Mass Storage témakörre.
Mentsem az adott könyvtárat, majd töröljem le az egész könyvátrat, kapcsoljam át ActiveSync módba, és úgy másoljam fel újra, vagy hagyjam így, ahogy van?
Valószínűleg már nem fogok semmit változtatni rajta...
-
bensm
csendes tag
Hozzájutottam egy RTA-3000 TMC vevőhöz.
Teljesen jól működik, mindössze egy dolgot szeretnék megerősíttetni a tisztelt fórumtársakkal: valóban csak akkor működik a TMC modul, ha tápot kap "kívülről"? (Autós táp, USB ...) -
KMan
őstag
Sziasztok!
Az tudjatok hogy hogyan lehet a fomenubol a jatek ikonokat kitorolni, vagy elrejteni agy valami? Engem nagyon idegesitenek, ugysem hasznalom oket semmire...Koszi
Udv
Miki
-
garpx
csendes tag
Nem sikerül Windows 7-hez csatlakoztatnom. A Mobil eszközpont telepítve van. A készülék mutatja a kapcsolatot és töltődik. Ötlet?
-
kopek10
csendes tag
Segitség kellene!
Weyteq x850 WinCe felületről nem tudok visszajutni a rendes kezelő felületre! Valaki leírná hogy miért vagyok balfasz, azaz hogy csináljam? Hálás köszönet!
kopek10
-
ArpiCBR
csendes tag
Megoldódott.
Ezeket a fájlokat töröltem és jó lett.
/data.zip/ui_igo8/480_272/ui/msnd_480_272.ui
/data.zip/ui_igo8/common/ui/msnd.uiAz exe-t nem kellett átnevezni, ment anélkül is, meg persze a naviban az elérési útvonalat módosítottam, mivel belső mem-ból megy a szoftver.
Köszi a tanácsot!
-
ArpiCBR
csendes tag
Sziasztok.
Karácsonyra vettem egy x850-et, és feltöltöttem rá az IGO 8.3.2.9 1972 számú navit, de nem megy.
Ugyanez a szoftver az x620-on megy. Szerintem mindent ugyanúgy csináltam.
A hiba FFUI error.
Tudtok segíteni?
Elég sürgős lenne!!Előre is köszönöm!
-
Sycora
csendes tag
válasz
mclaren777 #66 üzenetére
Változó, hogy meddig keresgél. Attól is függ hol vagy. Nekem is van, hogy gyorsan talál, van hogy nem.
-
zoolii
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy USB-ről, ha PC-hez van kötve az x850, akkor töltődik?
Köszönöm előre a segítséget!
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok X850 tulajok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miután akkut cseréltek a készülékben (vagy kiveszitek majd visszateszitek) sokáig keresgéli a GPS pozíciót a gép?
-
vinczei
csendes tag
sziasztok!
segítséget kérek Tőletek:
Az Igo8 telepítése (belső memóriára) megszakadt, viszont az autorun indítaná a programot. Az app_init-ig eljut, aztán restart-ol a készülék.
Van valakinek ötlete, hogy miképp lehet eltávolítani a belső memóriából az Igo8-t?
köszönöm
-
Sycora
csendes tag
Most rendeltem egy ilyen gépet. Remélem még a héten megjön. Elvileg térképem is van már hozzá.
-
faros1
csendes tag
Igen.Kb 60 cm parkettára.És már kész volt a baj.Előfordult ilyen előző készülékemmel is,de az simán bírta."Xroad 4150" Tudom nem dobálózni való ,de több ilyen panaszt hallottam,hogy könnyen törik a kijelzője.A csomagküldést beszámítva nem biztos,hogy nekem megérné szervizbe küldenem.16-17 ezerben lenne minimum.Amúgy sajnálom nagyon tettszett,bár a fényerőt gyengének tartottam,különösen napsütésben.
-
LazzL
tag
Sziasztok! És valami ötlet arra, hogy ha navi közben megnyomom a power gombot, elaludjon a készülék? Szoftver verzió: 8R3.4.142975
-
FreeWind
csendes tag
Üdv!
Ezzel az újraindulással küzdöttem tegnap egész nap. Végül a két megoldás lett:
1: beraksz egy SD kártyát (mindegy mi van rajta) és akkor nem indul újra.
2: nekem a truck-os licenc okozta a problémát, ha azt kitöröltem akkor nem indult újra.vagyis van egy harmadik, de ez nem épp a legjobb:
korábbi primo verzió nem csinálja ezt (2010 májusi ha jól rémlik) -
bozsob
csendes tag
Sziasztok,
Van egy új WayteQ x850-es PNA-m. Szeretnék rá feltenni egy PDA-n hibátlanul működő iGo 8 R3 v8.3.2.91972 –at. A szükséges módosításokat elvégeztem (Igo könyvtárat + exe-t átneveztem Mobilenavigator-ra, átírtam a sys.txt).
Simán elindul az iGo, igaz nem teljes képernyőn (max a képernyő felében) betölti a szokásos rendszerfileokat, Starting… majd az iGo fő menüjének megjelenítése előtt újraindítja az egész PNA-t. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Mit kéne átÍrjak a sys.txt-ben hogy működjön?Jelenleg így néz ki a sys.txt:
[folders]
app="\ResidentFlash\mobilenavigator"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1[rawdisplay]
driver="gdi"
#driver="gx"[map]
2dheadup=1[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=0[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0[debug]
sound_q_length=200
queue_length=200
disable_outlookpoi=1
show_oneway=1
show_speed_limit=1
skip_eula=1
enable_roadshadow=1[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
ding=1[interface]
shutdown_time=0[screen]
menu_animation=0[msnd]
msnd.start=0[gps]
port=1
baud=38400 -
Petester
senior tag
Üdv! A navi program kilépése utáni újraindulásra lett gyógymód? Nekem is ugyan ezt csinálja. Kicsit bosszant, de még nem jutottam el odáig, hogy érdemben tudjak is vele foglalkozni...
A navi programon belüli gond, mármint hogy nem mutatja pálcikás sorban a műholdakat, talán majd később, egy újabb verziófrissítéssel megoldódik. Szerintem csak túl új lehet a navi programnak a vevő...
-
Richie18
csendes tag
Felraktam a legújabb Primot az x850-re. 1 bajom van vele. a műhold keresésnél 0 műholdat ír. és a csíkokat se mutatja és a pontokat se a földgömbön. de alul kiírja hogy vétel kiváló és navigál is rendesen. ez szoftveres hiba?
igo 8nál kb 5mp alatt talált 5 műholdat és már navigálásképes is volt. szal nagyon gyors! -
Sfi
tag
Sziasztok.
Megrepedt az érintőpanelem, az lcd nem sérült.
A hivatalos csere 10e+áfa+két szállítás, ami közelíti a készülék új árát.
Nem tudtok valami olcsóbb megoldást? -
atx550
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy a Wayteq X850-nek hogy lehet lecserélni az indítólogóját? -
kardim
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki x850 hez romot? Előre is köszi. -
Loituma69
őstag
Nem jött meg 15-én az X850, addig is valaki akiek van vagyvolt 820-a és x850 van most leírhatná mi a különbség gyakorlatban a 2 gép közöt, nem műszaki adatokra gondolok mer azt lehet tudni adatlapból. Működés közben gyorsabb előbb talál műholdat tovább bírja az akkumulátor vagy nem!?
-
bjames
aktív tag
Elégedett vagyok vele, de szeretnék rárakni 1-2 progit, pl. pdf olvasót, vagy egy normális ebook olvasót. Gondolom WInCE alá kell felrakni. Valaki meg tudja mondani milyen verziójú (milyen procis) progikat kell hozzá keresni, pl Acorbat Reader-ből?
Esetleg beállítható hogy ne WinCE alól kelljen indítani, hanem kirakni a fő képernyőre? -
banderasz77
addikt
Megéri X820BT-t lecserélni erre? BT-t soha nem használtam, tehát ezen kívül mivel tud többet az X850?
-
zebe
csendes tag
De miért lenne egy forgalmazó moderátora (GPS Market) a "Wayteq hivatalos állásfoglalója"? Szerintem ez csak egy vélemény, vagy információ. (De lehet, hogy nem tudom jól :-)
Ezzel szemben ott a másik (watchglobal), aki aszongya "DE!"
S itt egy harmadik (lap alja): x850BT : plus Bluetooth & FM transmitter
Akkor most mi van?
-
Loituma69
őstag
X950 vennék, de abban nem cserélhető az akkumulátor nem értem miért!
-
Loituma69
őstag
Én konkrétan az eladási részleg főnökének írtam mailt és ő azt írta nem lesz x850 BT csak X950 BT lesz!
15-én veszem az X850, megőrülök, ha egy héttel később ki jön a BT verzió! Nem mintha használnám, de akkor is az kellene! A mostani 820BT sem használtam soha csak kipróblás szinten! Telefon kihangosítónak! -
DM43
őstag
Roppant érdekes ez a hirdetés, ugyanis a Wayteq hivatalos állásfoglalása szerint idézem: "nem várható x850BT modell" (lásd az oldal alján)
-
Loituma69
őstag
A régi x820bt betallózta az ember a navi program helyét és exe fájlt, és már futott is a szoftver. x850-en is ennyi az egész? Jah igen én azt olvastam nem lesz bt x850 csak x950 en ki mit hallott!
SI master DM43 te vagy az?!Azok a felületek jók az x850-re is gondolom igen!? Ha te vagy az akkor gratula a munkáidhoz!
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy jó videókonvertáló programot, ami jó ehhez a kütyühöz. A beállításokban ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
Az én x820-am:
Primo 1.1 (Green Routing - Spec. Wayteq Edition)Legfrisebb Gurjonnal (2.14)
működő MapChangerrel
Nevteq Full EU - Ez kezeli a Kamionos Infokat + DriverAlert
TeleAtlas Full EU - Ez jó általánosan nyugatra
TopMap Eastern EU + Customs - Ez a legjobb itthonra és a keleti országokbaRealtek TMC vevőhöz optimizálva
Valakinek tudok segíteni akkor nyugodtan keressen privátban.
-
cows
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Ma vettem ezt a 850-es csoda gépet. Sajnos nem boldogulok vele. USB-n elkezdtem másolni a belső memóriájába a legális navigációmat. Olyan 98% körül megállt a másolás adatátviteli hibára hivatkozva. Töröltem a mappát. Ismét másolni akartam és kiírta, hogy nincs elég hely. Sajnos valamiért csak 3 megbájt szabad helyet lát az xp. Formázni a cserélhető meghajtót nem tudom, mert azt írja, hogy írásvédett. Valami tanács, hogy a navigáció op. rendszerében esetleg tudok formázni vagy az írásvédettséget valahogyan levenni? Sajnos nem értek a windows ce-hez
Előre is köszönöm a segítséget. Remélem van megoldás és bízom benne, hogy 10 perc alatt nem ment tönkre a belső memória.
-
expp
csendes tag
Csak kérdés, hogy iGo8 vagy iGO Primo fut-e rajta....
Valaki tudja a választ?
-
Bocsek
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni attól akinek van x850-ese, hogy mekkora a képernyő magassága és szélessége.(a honlapon csak a kijelző átmérője, valamint a készülék szélessége és magassága szerepel)
-
mano660
tag
Sziasztok!
Beszereztem én is egy ilyen készüléket, melyet a tegnapi kirándulás (300 km) alkalmával ki is próbáltam. Jól teljesített, mondhatom megérte az árát! Mivel ez az első készülékem nagy tapasztalatom nincs, ezért fordulok hozzátok tanácsokért.
Kérdésem: hol helyezzem el a készüléket, hogy a napfény kárt ne tegyen benne (mekkora hőmérsékletet bírnak el károsodás nélkül, van-e ilyen tapasztalatotok)?
USB-én számítógépről próbáltátok-e tölteni, vagy inkább be kell szerezni egy hálózati töltőt?
Válaszaitokat előre is köszönöm!Üdv.: mano660
-
hetyu
csendes tag
Üdv!
Erre a készülékre fel lehet okoskodni valahogy Igo-t?
Tudna valaki segíteni nekem? -
kardim
csendes tag
Köszi! Valami megoldás létezik?
-
kardim
csendes tag
Sziasztok!Van egy ilyen gépem de nem jön be wince felűleten a config menű.
Tudna valaki segiteni ,hogy mi lehet a bajJ -
-
mano660
tag
Sziasztok!
Igazán nem vagyok tájékozott ezen készülékek kezelésében, tudásában.Szeretnék beszerezni egy ilyen készüléket, mivel aránylag olcsó (20500 Ft).
Kérdésem: véleményetek szerint jól használható-e, valamint adnak-e Magyarország térképet a készülékkel?
Válaszaitokat előre is köszönöm!Üdv: mano660
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen készüléket és szeretnék pár dolgot megtudni róla!
1. Melyik port-on és milyen sebességgel kommunikál a készülék?
2.Max mekkora kapacitású kártyát kezel?Köszi előre is a segítséget mindenkinek!!!
-
Csocsesz75
őstag
Wayteq X850 Unboxing
-
milanscs
aktív tag
Szuper kis készülék lesz ez is mint a többi wayteq.
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik tartót csomagolták hozzá.
Asszem én is beszerzek majd egy ilyen kis kütyüt. X820-am van, de még az első szériás amiben csak 64MB memória volt. Szegényke sokszor hivatkozik rá, hogy nem elég neki... -
Joehsoon
csendes tag
Megjelent, sőt, délelőtt már ki is próbálhattam az újdonságot. Kinézetre teljesen X820, semmi változás. A menüje átalakult, a divatot követve Iphone felülethez hasonlót kapott, szerintem hátrányára. A sok egyforma kockát nehéz áttekinteni. Az ikonokat átrendezni, áthúzogatni nem tudtam. Lehet témát beállítani, vagyis más más stílusú ikonokat beállítani, de ez az összes ikonra együtt vonatkozik. Hátteret lehet változtatni, akár sajátot is be lehet tenni:
Jól látjátok, Delete Set Browse tipikus magyar szavak... Ez a magyar menü!!!
Kissé sietve dobták piacra. A játékok kivétel nélkül angol menüsökA pontos idővel is gondd van. Hiába állítottam be az időzónát mégis 1 órával kevesebbet mutat. Gondolom a téli/nyári időszámítás nem lett beállítva WinCe felületen.. Sok időm nem volt, csak két órát játszottam a kütyüvel, így ennek orvoslását nem tudtam megoldani.
A médialejátszó, pénzváltó, szlógép, és minden alkalmazás maradt a (nagyrészt) jólbevált X820. Csak a főmenü változott!!
A használati szerint a képernyőn az elem jelre kattintva kaphatunk további infót az akku állapotáról. Hát én akár beszakíthattam volna a képernyőt, akkor sem történt semmi...
GPS: csak tapasztalati, de talán tényleg gyorsabban talál holdakat. Tesztprogit nem eresztettem rá.
Explorer ikon: Jó, de kinek?? Aki kicsit ért a kütyühöz, vagyis buherátor, az eddig is elérte a felületet, de most már mindenki annak érzi majd magát, és belekotor a belsőbe..Én oda szoktam adni csemetéimnek a PNA-t, mesét nézni vagy játszani. Ha nem fér hozzá a WinCe felülethez, semmit nem tud elrontani, de most.....
ResidentFlash2 belépés hihetetlen egyszerű, itt már lehet pusztítani hozzá nem értőknek, főleg ha a touch nincs rendesen kalibrálva.A kütyü valószínűleg hamar megjelenik BT és FM Transzmitteres változatban, hisz a szoftverei már telepítve vannak. Bekapcsoltam az FM transzmittert, de a jelek szerint a hardver tényleg nincs benne
Néhány kép: -
Lonny
csendes tag
Megjelent a WayteQ x820 utódja a WayteQ x850...
Újdonságok (idézet a www.wayteq.eu honlapról):
"Az új, Atlas V processzorral szerelt WayteQ GPS-készülékek mindent tudnak, amit az elődjeik. Az új processzor továbbfejlesztett GPS támogatást nyújt. A kétmagos processzor egy 250 MHz-es DSP magot is tartalmaz, kifejezetten a navigáláshoz szükséges számítások elősegítéséhez. A továbbfejlesztett GPS-vevő akár 64 csatornán képes jeleket fogadni az égből. A gyorsabb DDR2 memóriabusz támogatás biztosítja az adattovábbítást a memória és a processzor között, így kevesebb energiafogyasztásra van szükség, vagyis a navigáció és más funkciók használata tovább tarthat akkumulátor használatával.
Az x850 új menüt kapott, melyből több korábbi funkció már a főképernyőn megtalálható. A megszokott, kiváló szolgáltatások (Zene-, video-, Flash lejátszás, kép-, e-könyv megjelenítés) mellett további hasznos, testreszabást biztosító eszközök jelentek meg. Megváltoztathatjuk a menütémákat és a hátteret. A rendszer erőforrásainak használatát pedig egy új funkció segítségével ellenőrizhetjük. Lehetőség van az operációs rendszer közvetlen elérésére, mely további bővíti a készülék lehetőségeinek használatát.
A 4,3"-os kijelzővel, 2GB tárterülettel, 128MB memóriával ellátott x850 a nagysikerű x820 méltó folytatása. "
Ami még plusz a winCE menüből való elérése és sok játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest