- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggressor
aktív tag
én a 83157-est használom... nagyon stabil egyszer sem volt vele gond.. ugyan hozzá tartozik én semmit nem piszkáltam el a pna-n és a gyár skint használom.. előtte egy régebbi verziót használtam használtam azzal sem volt gond.. pedig sokat navigáltam vele.. egy olyan volt csak Egerben forgalomtól elzárt területre vitt pedig a térkép is legújjabb..
-
snowdog
veterán
Feltettem a gépemre az SI-t(sd-s változat), ami nagyon tetszik, és mégegyszer köszönöm az alkotónak. A problémám az, hogy a TaskBar-t(start menü) beállítottam auto hide-ra, és azt hittem hogy feljön ha rámegyek
Nyomogasd ezt a vékony csíkot, minél közelebb a képernyő aljához, egészen addig amíg fel nem nyílik, majd az auto hide mellöl vedd ki a pipát.
A sima, mezei Wayteq N770-re CSAK a PNA-s iGo 8 "telepíthető"? Találtam sima iGo 8-at, meg külön olyat is, ami iGo for PNA, plusz valami iGo Amigo-t is... Melyik a legmegfelelőbb, legjobb és legmegbízhatóbb, illetve melyik az, ami egyáltalán telepíthető? (SD-kártya)
Csak a PNA verzió a megfelelő. Telepíteni nem kell, csak felmásolni. Az amigo az egy lebutított iGO8. Persze néhány újdonsággal megtűzdelve.
Az ezzel kapcsolatos további értekezés itt tilos.Pár napja kaptam egy N770BT-t és olyan gondom van vele, hogy se az igo 8.3.2, se egy síma igo 8.0.0 nem akar gps jelet fogadni. A program elindul, minden muxik, csak a gps nem tudja magát bemérni. A program azt írja, hogy a PORT:1 és BAUND 38400 ... és a végén, hogy a gps-vevő csatlakoztatása sikerült. Ennek ellenére nem tudja bemérni magát.
Tedd ki a gépet a szabadba egy negyed órára, és megtalálja a műholdakat.
-
-
PLaci58
addikt
Szia.
Az SI-ben el tudod indítani a cecmd programot. Azzal megkeresed a MioAutoruns/Programs könyvtárban a "ShowTaskbar.exe"-t és elindítod.
A hide beállítástól függően lehet, hogy csak egy keskeny szürke csík látszik majd a kijelző alján. Erre kattintva megjelenik a tálca.Elárulom, hogy az SI-ből ki lehet lépni a CE-be : Akkumulátor jel alsó sorban középen, majd a megnyíló oldalon üres részre 2x kattintva (ahol nincs ikon, itt csak a felső sor parancsikon) kilép az SI-ből.
Érdemes a cecmd-vel a Showtaskbar programról parancsikont létrehozni az asztalon és akkor a CE-ből is használható, ha eltünik a tálca. Hmmm. ennek csak akkor van értelme, ha már át vannak írva a registryben a shell könyvtárak. Egyébként kikapcsolás, reset törli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest