- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
Atish19 #1488 üzenetére
Így van. Ha valaki fizet valamiért, akkor legalább indokolják meg, hogy tudjon róla mit csinált rosszul.
Már csak azért is, mert a semmiért nem adnak bant. Főleg, ha felülvizsgálat után is véglegesítik. Szóval biztos futott a háttérben olyan szoftver, amit a rendszer cheatnek érzékelt. Vagy valaki más is használta az accot, feltörték, stb. -
geckowize
őstag
válasz
Atish19 #1464 üzenetére
Másik 3 haverommal, akik ugyanúgy velem voltak az utolsó meccs partyjában, nem történt semmi, vígan játszanak tovább.
Annyi jut még eszembe, hogy vidéken logoltam be a másodlagos gépemről péntek és szombat este, pénteken minden ment rendesen és szombatra voltam elvileg shadowbannolva, azért talált csak rebiresuban lobbyt és abból is csak ilyen high pingest és azért is voltak ott cheaterek. Vasárnap meg már újra a fő gépemet battlenetbe belogolva ott volt h account banned.
-
nitro16
senior tag
Hát látod. Ilyen ez a popszakma.
Bár én hozzá teszem, hogy az 1 év alatt eddig kb 3x találkoztam csalóval. Ebből 2x rebirth ahol egyértelmű volt mivel 4 fal közül szedet ki a csávó, illetve másik alkalommal pálya másik végéből, meg tegnap előtt plunderbe volt egy. Pedig tavalyi évben 750 órát bele raktam az év összefogalaló szerint.
Ha jól tudom sima calderán meg előtte ami volt pálya azokon vannak leginkább nem? Gondolom azért nem találkoztam még annyira velük mert azt meg nagyon ritkán megyek csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest