- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Nekem mind a 6 pálya megvan az összes nehézségen. Bulwark és heavy 25-ön. Meg különböző fegyverek relicen. Jó a játék, de, mint írtam korábban, kellene még bőven pálya.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz FollowTheORI #218 üzenetére
Nálam borzasztó volt tegnap. Nagy szaggatott, csatlakozási problémáim is voltak. Lassan csatlakozott, ledobott. Megpróbálom majd, mait írtál, hátha segít.
-
WayneGace
őstag
Bulwarkkal is meg lett a lv25 és relic kard. Már nagyon érzem, hogy kevés az a 6 pálya. A fejlesztők vagy kiadó közlése szerint a játék sikere megnyitotta a kaput a további tartalom előtt.
-
WayneGace
őstag
válasz FollowTheORI #187 üzenetére
Ha nem tudjátok megakadályozni, hogy erősítést hívjon, akkor simán átcsaphat szökőár szerű hordává, mert újra és újra hívják az erősítést.
Szerintem vannak olyan játékosok, akik nem nagyon érzik a karaktert és emiatt nem játszanak jól vele. Például én heavy-vel szerintem jó vagyok, tudom segíteni a csapatot. Bulwarkot kezdtem el, ott éreztem, hogy nem megy olyan jól és én vagyok a gyengepont. Bár tegnap már ráéreztem és szerintem jól ment vele. Egyedül két AI-val lement 3-as szint.
Fura egyébként, mert valamikor teljesen korrekt, jó játszók csatlakoznak be, hiába alacson szintű. Volt, hogy 4. szintű pálya ment le lv9-es játékostárssal. De van olyan is, amikor úgy érzem, hogy a lv22-es sem tudja, hogy mit kellene csinálnia.
Remélem ezt a fegyver XP-s dolgot kiveszik, mert butaság így szerintem.
Illetve remélem a PvE részre jobban ráfekszenek, és lesz sok pálya, akár DLC-ben. Mert én ott érzem a space marine-ságot inkábbb. A multi rész némi túlzással talán , szinte akármelyik fps-é is lehetne.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz zsolesz967 #181 üzenetére
Én pont fordítva vagyok. PvP nem tűnt túl élvezetesnek nekem. Lehet majd teszek vele egy próbát. Operationből a 6-ből 4 már lement 4-es szinten is.
Jó lenne, ha lenne benne több pálya. Talán csak egy jön idén, az nem valami sok. Szerintem az egyes, kettes meg a hatos pálya az élvezetesebb. A káoszosok annyira nem jönnek be.
Ami nem tetszik, hogy hiába van 11 relic "tokenem" végig kell megint xp-t szereznem az új fegyverrel. Minthogy simán fel lehetne oldani.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Azt hogyan, amikor körönként elég gyakori a kettő? Tegnap még mentem két kört 4-esen, 4 relic jött. Carnifex + dataslate. Szerintem elég bőkezű a játék ebből a szempontból.
Érdemes körülnézni a pályán.
Ha nehezen megy próbáld az 1. pályát, talán az a legkönnyebb.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Most már nekem is van big boy meltám:
-
WayneGace
őstag
Alakul. Sajnos még kell XP, hogy meg tudjam venni a Relic fegyvert.
-
WayneGace
őstag
Valaki kapott már kulcsot, aki nem steamtől vette, de hivatalos eladótól?
Gamebillettől vettem, de kulcs még sehol.BestSecret invitációt privátban adok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- DIGI kábel TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest