Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Emissary megvan, nem volt vészes. Lepa van csak hátra, már nem volt kedvem.
Ashyvel -ha nincsenek a köcsög nullifierek- nincs olyan, h nehéz küldi (OK, ha pusztítani kell, akkor nincs. A védés másik bicikli... abban solo nem jó ugye
).
Láthatatlanul, a fentiek alapján kicsit átszerkesztett Dakra Prime + Acceltra (leszedni gyors a mummusokat, amikor healel ez a izé) és annyi. Kiszedtem a fegyót is végre. Steelen csak egyszer mentem végig, előtte párat normálban, a fegyó és a gyakorlás miatt.Érdekes, h mikor bejött, akkor sokat toltuk, majd elmaradt... Még lámpát is kaptam az orbiterre anno. Ez volt az egyik olyan boss, amit még solo nem nyomtam le. Valahogy kimaradt.
Vik: a végtelen szerencséd Harrownál is lesúlytott
...
A túlélősnél Manic kell? Vhol már írtam a taktikát, Vauban is jó ide nagyon. A lényeg, h X perc (8 talán) után spanol be. Infested map annyira nem jó, mert ha ők ölik meg, akkor nem dob semmit. Első csapatot oszlopig vezeted, vársz a manicra, nem indítod el őket. Oszlopot tápolod, Vauban lazán bevédi. Amikor jö, akkor mindent megölsz, drop, szerencse, bódottá.Equinoxot mondták, h macera. Ez pl. meglepően hamar megvolt (igaz régről voltak részeim, day form készen volt). Protea macera, vki írta itt korábban, h kíváncsi lesz, mennyien játszák majd pár hónap múlva... igaza lett. Kevesen vannak, granumba nem mennek, ha van is csapat pl. sabotage küldire. Mert semmi értelmes drop nincs ezeken túl. Pedig a megoldás tök egyszerű, mittomén 5 perctől rakjanak endo-t, telluriumot, vagy ilyesmit a drop chance-ba...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Jó, hogy mondod. Pont most lett kész a Trinity Prime. Igen mindkettő szobrot megkapod, DE mondta tegnap.
@ViZion: Nekem az a Harrow rész 4 körből meglett. A túlélő kisérgetést viszont nem bírom, mint játékmód. Mondjuk Khora-val még bepróbálom párszor, mert kell még 1 Ash System.
Csak MR20 vagyok, mert a hátam közepére nem kívánom, hogy minden szemetet felhúzzak.
Amúgy én is Relic meg Acceltra farmon voltam az utóbbi 2-3 hétben. Aztán kiderült kb. 600 plat-nyi cuccon ülök. 1 nap el is adtam 300p Prime cuccost. Tegnap nagyon vitték a Despoil-t. 4-et 5 perc alatt. Vault mod-ok meg még mindig mennek percek alatt. Szóval azért is az utolsó esély Acceltra + Harrow hiányzó. Plat-ot gyorsabb kiszedni. Annyi időt elvesz ez a szenvedés 1,5% drop-hoz. Ezalatt kiszedhettem volna a sima Equinox-ot, Atlas-t, Hildry-t. Előrébb lennék erre szenvedek ugyanazzal. Steel Path sehol, Protea...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
...