Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Emissary megvan, nem volt vészes. Lepa van csak hátra, már nem volt kedvem.
Ashyvel -ha nincsenek a köcsög nullifierek- nincs olyan, h nehéz küldi (OK, ha pusztítani kell, akkor nincs. A védés másik bicikli... abban solo nem jó ugye
).
Láthatatlanul, a fentiek alapján kicsit átszerkesztett Dakra Prime + Acceltra (leszedni gyors a mummusokat, amikor healel ez a izé) és annyi. Kiszedtem a fegyót is végre. Steelen csak egyszer mentem végig, előtte párat normálban, a fegyó és a gyakorlás miatt.Érdekes, h mikor bejött, akkor sokat toltuk, majd elmaradt... Még lámpát is kaptam az orbiterre anno. Ez volt az egyik olyan boss, amit még solo nem nyomtam le. Valahogy kimaradt.
Vik: a végtelen szerencséd Harrownál is lesúlytott
...
A túlélősnél Manic kell? Vhol már írtam a taktikát, Vauban is jó ide nagyon. A lényeg, h X perc (8 talán) után spanol be. Infested map annyira nem jó, mert ha ők ölik meg, akkor nem dob semmit. Első csapatot oszlopig vezeted, vársz a manicra, nem indítod el őket. Oszlopot tápolod, Vauban lazán bevédi. Amikor jö, akkor mindent megölsz, drop, szerencse, bódottá.Equinoxot mondták, h macera. Ez pl. meglepően hamar megvolt (igaz régről voltak részeim, day form készen volt). Protea macera, vki írta itt korábban, h kíváncsi lesz, mennyien játszák majd pár hónap múlva... igaza lett. Kevesen vannak, granumba nem mennek, ha van is csapat pl. sabotage küldire. Mert semmi értelmes drop nincs ezeken túl. Pedig a megoldás tök egyszerű, mittomén 5 perctől rakjanak endo-t, telluriumot, vagy ilyesmit a drop chance-ba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- World of Tanks - MMO
- Cyberpunk 2077
- Xbox One
- Total Commander
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
...