Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Nah, pont erre jutottam én is anno...

Eleinte mentem bountyra is. Csak pislogtam, h elrepülnek... mire odaértem, már mehettem vissza. Lehetne jobban megcsinálva ez a rész, archwingesek, magas MR: magasabb lvl, több jutalom. Akkor a kezdők is megtalálnák a társaságukat. Anno ez nagyon kedvem szegte.Sokat mászkáltam egyedül PoE-n, bányásztam, halásztam... nah abból aki kifarmolja maxra, annak tiszteletem. Az is marha lassú. Ivara állítólag team-ben gyorsabban lop. De azok a core-ok csak 100 standing, az se egy nap alatt lesz meg sajna.
Klánon belül kell majd eidolont kérdezni, vannak régi motorosok, akiknek az is csak egy mezei sabotage küldi... Ropipipit is hagyom kicsit, marha nagy a pálya, elfáradok, mire odaérek, dob vmi gagyi amalgam modot, ami kellene azt meg nem.
Most index megint pár napig, nincs píz már lóvéra sem

Új hozzászólás Aktív témák
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest