Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
emlekmas
tag
Mondjuk a cuccokkal nem szoktam variálni, mindig azzal megyek, amit éppen fejlesztek. Most éppen valami 1x-es frame, meg 1x-es gorgon, meg 17-es lex (szerk: formázás után az 30-nak számít, vagy megint annyinak, ahol éppen tart?), meg valami 27-es kard.
Én a pályákon szoktam variálni, mert olyanra igyekszem menni, ahol látom, hogy vannak. Persze a rendszernek szokása, hogy ha ott van a bolygó mellett egy szám, hogy mennyi csoport tevékenykedik rajta, akkor miután én rákattintok, eltünteti a számokat, és berak egyedüli sorban-állónak.
Ilyenkor 2x back, aztán próba egy másik bolygóval, hátha ott lesz gyorsan parti. aztán miután ezt eljátssza vagy 5-ször, és még mindig nem rak be sehová, akkor hagyom egy percet várakozni, ha még mindig semmi akkor mostanában már kilépek az egész játékból ...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Sorozatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest