Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
És az a szomorú, hogy van hogy be is szólnak ha nem a metát nyomod. Aztán amikor mindenkit körbealázol a nem meta motyóval akkor meg pislognak.
Mindenki azzal játszik amivel akar, engem sose zavart h ki mit hoz éppen, csak ha pl target farmra megyünk vagy ha valaki Limbot hoz
ESO-n volt egy emlékezetes eset amikor focus farmoltam Volttal és beszólt a Sarynt istenítő gyerek h mégis mi a fenét akarok Volttal amikor ESOra Saryn kell (érted mással nem is lehet menni ESOra...)
Aztán írtam neki, h mindenki azzal játszik amivel akar, másrészről focust farmolok és mivel körönként resetelődik az affi, szar mindig felstackelni Sarynt a körök elején amikor pont h megy a focus counter. Ált. 8 zonát mentem a C rotáció miatt, ennyi alatt sokszor meg is volt a napi cap. Ha nem akkor futottam még egy kört. Mivel Volt mindnekit kinyírt a Sarynok ált. kiléptek mellőlem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenki azzal játszik amivel akar, engem sose zavart h ki mit hoz éppen, csak ha pl target farmra megyünk vagy ha valaki Limbot hoz
Aztán írtam neki, h mindenki azzal játszik amivel akar, másrészről focust farmolok és mivel körönként resetelődik az affi, szar mindig felstackelni Sarynt a körök elején amikor pont h megy a focus counter. Ált. 8 zonát mentem a C rotáció miatt, ennyi alatt sokszor meg is volt a napi cap. Ha nem akkor futottam még egy kört. Mivel Volt mindnekit kinyírt a Sarynok ált. kiléptek mellőlem