Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Dehogy fontos az MR. Egy db jó frame-el meg egy db meleevel meg lehet csinálni minden alap dolgot a játékban
Aztán max 50 óra játék után ki is ég tőle az ember.
Csak leírtam, h az MR rank nem csak e-pénisz, továbbá ez a játék "értelme" hogy az ember kifarmolja a nyersiket meg a cuccokat a következő motyóhoz, buildhez. Az h közben MR szintet is lép (ha akar), grátisz.
Azt se szabad elfelejteni hogy idén 8 éves a játék. Amikor én kezdtem a max elérhető MR szint 28 volt. Ezt a sok motyót a 8 év alatt dobálták bele a játékba. Szóval aki csak hétvégente játszott pár órát az is ki tudott szedni mindent. Aki meg most kezdte annak meg van bőven merre nézelődni.
De ami tuti: biztos hogy lesz olyan fegyver amivel kb senki nem játszik és neked nagyon be fog jönni és csak azzal fogod nyomni, de ezt sose fogod megtudni, ha nem szeded és próbálod ki. Pl nekem kb fél éve ki se került a kezemből a Pennant - csináltam rá egy heavey buildet aminek stackelődik a speedje és megesz mindent. Nah jó kicsit hazudtam, mert játszottam az Arca Tritonnal egy slam buildet kb 2-3 hétig
ami szintén fun amúgy.
Overframe szerint ezek A tier pickek, de kb senkinél nem látom. Bezzeg a Kronent...
A catchmoon annyira OP fegyver volt hogy kb mással nem is mentek az emberek. Aztán kapott egy ordas nagy nerfet és most csak használható lett. Kb mint Atterax Maiming strike kombó. Mindenhol csak csúszó+pörgő embereket láttál. Dögunalom

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Call of Duty: Warzone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Life is Strange
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán max 50 óra játék után ki is ég tőle az ember.