Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
Mrdevil
üzenetére
Most már MR 6 -on vagyok de ennek a húzása tényleg elég időigényes folyamat. Én is állandóan próbálom az új cuccokat beszerezni, ahogy elérem valamivel a lvl 30 -at, hogy az Mr rank húzás viszonylag folyamatos legyen. Így viszont legalább megismerem a fegyver és egyéb arzenál jó részét. Voltak meglepetések is, pl az Atomos, azt hittem utálni fogom, de szerintem egy rohadt jó secondary weapon, eddig kb a kedvencem. Az orthos amit mondasz, nekem is a kedvenc melee weaponom eddig, volt egy hatalmas csalódás az Amphis, kimaxoltal 30 -ra de el is adtam aztán egyből, alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. A Xoris blade -et először én is utáltam, de aztán ez 180 fokos fordulatot vett nálam, tényleg hihetetlenül jó tömegoszlatásra. Egyszerűen minden ellen működik, Grineer, Infested, Corpus, teljesen mindegy. Bár én 90% -ban a robbantással használom, tehát elengedem hagy repüljön kicsit, majd a heavy attack -el robbantom, na ilyenkor brutális amit művel, az infested "imádja" ezt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- BestBuy ruhás topik
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest