Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Źşë'-vel nagyon egyetértek. Fórumokban is ezt emlegetik, h a saját energia kuka. A moddolás jó lesz majd szerintem, pár hotfix után. Most mondjuk mindent ki kell farmolni.
Sokan arra panaszkodtak, h bementek valakivel és szar hajóra kerültek. Most "viszed" magaddal. szerintem ez szarabb. Már kérték, h dojo-ból vagy a hajódból RJ-n a navin indítva a saját hajódat vidd és legyen az a host, szerintem ezt meglépik, nem maradhat ilyen kényszer-squadban a dolog.
Crew-re is írták, h szívás így, mert ugye nem ugyan azt kellene csinálni végig. Tehát kellene prio nekik, pl. engineering, defend,. gunnery. És a forge kimaradt, engineer csak javít. Tehát kimész a mapra, akkor mi kell? 3 lövész, utána kell engineer, ahogy sérülsz és kell forge, meg alkalom adtán defense. Ágyút sem kezelik, pedig ha oda lehetne rakni és utasítani, h mit lőjön, akkor solo paradicsom lenne ez. Jelenleg ez nem így működik, kb. hasztalanok. Normális hajóra lövész nemnagyon kell, a pilóta leszed mindent is.
OK, lesz orphix, meg mech... de ott is bugtenger volt, nem várok sokat ettől. Hajó kialakítása jobb lett, legalább a beragadó ajtóktól megszabadultunk. A host és energia dolgokon sürgősen változtatniuk kell, mert jövő hétre nem lesz itt megint senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs