- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem tudom ti, hogy találkoztok ilyen emberekkel. Vagy lehet csak engem nem érdekel. Egy mezei küldetésen amit egyedül lehoz bárki nem nagyon érdekel ha valaki afk. Főleg, hogy mindent újra játszhatsz nincs olyan, hogy bukó. Eidolon-okat meg a Pókokat hagyjuk ki ebből, mert ott még azért tudni is kell ezt meg azt. Akik csinálták őket tudják, hogy milyen szenvedés kezdőként illetve kezdőkkel. Igaz azokat is le lehet hozni egyedül. Szóval miről beszélünk. Szerintem nem véletlen, hogy egyre többen inkább egyedül játszanak netes játékokkal. Pont az ilyenek miatt.
A másik ahogy már írtam régebben, hogy nem tudod, hogy miért afk. Szívrohamot kapott valaki mellette, betörtek hozzá stb. Tudom ezek nagyon extrémek, de inkább ne írj be semmit, mert azt az 1 perc számlálót a végén azért ki lehet bírni. Nekem is ott van a 2 gyerek. Ha mennem kellett mentem, van, hogy beírom bocs de gyerek. Van hogy nem. Rányomsz egy küldetésre aztán lehet el kell menned és elfelejted. Nyilván aki 8+ órát ül a játék előtt annak ezek idegen dolgok. Lehet írni nekik tegyenek be Vote Kick opciót. Bár ahogy írtam minden megcsinálható egyedül. 1 afk nem fogja tönkretenni a játékod.
Nem ellened akarok beszélni, de ezek a dolgok odáig jutottak, hogy már nem válogatnak. Sőt lehet a többi a csapatban a haverjai voltak aztán kaptál egyből 3 report-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest