- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakker, a 4 lábú-szétesőst én is láttam, de lehenteltem. Átlag állatokra/loot dobozra nem hat az altatónyíl. Nem tudtam, h ez is gyűjthető.
Ahogy kimentek az épületből, jobbra az emelkedő után van egy nagy barlang. Ott szoktam kezdeni, ha loot kört megyek. Tegnap ott volt pókember. Egy kötélen mászott felfelé egy izé. Persze előbb lőttem, majd Son ugatott, akkor esett le, h be kellett volna zsákolni. Voltam már sokat deimoson, de ilyen kötélmászó izét még nem láttam.5150head: muhahhaa... biztos azért akart reportolni, mert beírtad, h /unleave
OrbV-n is nehéz kimenni, de ajtóba állsz, esc, leave squad, és kiszámol. Az a viccesebb, amikor toroid farmra bemegyünk, a host nyíltra hagyja, lelép, majd amikor már fullon az alarm és jönnek a nagyobb szörnyek, akkor odateleportál a lifthez, mert a csapat kimegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs