- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- One mobilszolgáltatások
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
radshare-n mindenkinél az van, amit szeretnél kiszedni. Messze nagyobb az esély, mint randomokkal. Persze ha nem farmolod, nincs elég relic (nagy ritka, h elsőre kidobja), akkor a randomokból is lehet jót kiszedni, csak több idő. Múltkor mittomén 1 óra relicezés randomokkal és 2 db 40 p rész is kiesett, meg egy halom ducatba való.
Nekem mondjuk ami kellene, az vaultos relic, randomoknál sincs igazán. Egyszerűbb megvenni marketen, de most elvagyok látva tuningolható fegyókkal, azok jók lesznek későbbre. Kronen prime-ot Te ajánlottad, még vmi hiányzik hozzá, azt lehet megveszem.
De mindegy volt, h mit szedtem ki, mihez nyitottam rivent, a dakra prime mindent is visz és a legszebb is szerintem, jók a stance-ok hozzá. Van dual swordom, elég baccós rivennel (de mégse veszi senki, rubico és redeemer rivent akarnak csak), de olyan stance van hozzá, h azzal nem szeretek menni. Zaw rivenjeim is vannak, ott van pár veszélyes, de szegények marha rondák...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest