Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin
    nagyúr

Nah, először is gratula, örülök, h ilyen gyorsan adaptáltad a változásokat! :D

Mr szint tényleg érdekes és felesleges is nagyjából. Mármint olyan értelemben, h pl. fegyóknál semmi köze a fegyó használhatóságához. Egyetlen értelme van, h kapsz több slotot, nagyobb pool a void trace-nak, több trade. Viszont ezektől (is) olyan lesz a game, h az elején lesz nehezebb. Én olyan öreg vagyok, h amikor a játékok elkezdtek létezni, akkor még az úgy lett nehezebb, ahogy haladtál előre... ma már fordítva van.
    Mit lehetne tenni? Mr szinttel lehetne a warframe vagy operátor statokat is emelni (talán az operátor lehetne a praktikus) pl. kapna + x% dmg-t, ilyesmi.

Nemrég vki warfreme húzáshoz keresett segítséget SO-ra. Mondom WTF? és elgondolkodtam, h nekem ez nem volt még. Acceltra+ dakra prime és szépen SO-n 30-ig felhúztam, forma és újra, újra... a leggergyább frameokat is. Talán itt is van hiba. Lehetne warframe lvl-re is weapon dmg bónusz, hogy egy level 0 warframe kezében kevesebbet sebezzen a fegyó, mintha lvl 30 használja. Szal sok helyen érdemes lenne kicsit összekötni a dolgokat.

Klánból ajánlom a miénket: Ten O
    Mi kb. fél éve léptünk be, igaz mérsékelten aktívak (sokan vannak fent, de kevés dologra reagálnak, mindenki elvan valahol), sok alliance klán is van. Viszont segítenek, vannak igazán nagy tudású tagok, és ezt meg is osztják. Mert az ugye nem segítség, h nézd, sebeztem 100 csilliót... de megmutatják hogyan, megnézik mit moddoltál, tanácsot adnak. Itt a topikban is volt erre példa, azóta botrányosan rengeteget sebez a dakra prime-om... :D

Köszi, csak neki kellett feküdni.

Nem lenne köze a használhatósághoz? A-A
    Akjagara Primet le sem tudom kraftolni meg a Burston Primet. Pusztán mert MR11 vagyok és 12 kéne szóval igenis korlátozó grind khm paywall. És ne menjünk bele a tapasztalat meg MR párosba mert marhára nem kell magas MR ahhoz, hogy ismerd a fegyverzetet és a frameket, játszhatsz bármennyit ha csukott szemmel teszed és nem figyeled mi mire és miképpen hat. (Tegnap MR21-es srác Vaubant húzott folyamatosan fetrengett mikor megkérdeztem miért nem a vitality mod van fent a 10-es frame-en erre.... mert a hp nem nő vissza csak úgy, igaz 290 shield vs 600 hp előbbi a menő szintezéshez... :DDD )

Klán ajánlást köszi! :R De nem szokásom DC-re felmászni hacsak nincs valami hű meg ha közös farmolás ez mennyire gáz? :D
    Sőt egy szimpla survival miatt nem is fogok felmászni mert felesleges illik mindenkinek tudni mi merre hány %-nál kell oszlop és ki fogja nyomni amúgy meg csak dara.

Szerintem felhúzni 30-ra valamit nem egy nagy mutatvány főleg ha már a formázás miatt tolod körről körre erősebben kellene indulj vele. De egy jó AOE-s frame konkrétan bármikor tökéletes defen bármilyen fegyver felrántására.

Buildekhez az overframe.hh marha nagy segítség elég rákeresni az elképzelésre, tuti fent van már és lehet látni mi lenne a végeredmény. :))

Nem indult rossz irányba a DE, de szerintem nem is feltétlenül előnyös az irány. Elsőre úgy tűnik casual barátabb lett de szerintem pont ellenkezőleg, az elején nagyon megszívat a végén meg exponenciálisan csökkenti a nehézséget és csak az eszement lvl grindet hagyja hátra ---> Vectis Prime MR 14, miért? Minek? Egy kezdő kezébe ha már odadobta neki a játék az alkatrészeit mégis miért ne építhetné meg? :U

Új hozzászólás Aktív témák